­ HORKA hoofdsponsor van Bixiedag 2022 - KNHS

HORKA hoofdsponsor van Bixiedag 2022

Geplaatst op 03 augustus 2022

Op dinsdag 9 augustus wordt alweer voor de twaalfde keer de Bixiedag in Ermelo gehouden. Op deze dag staat op het Nationaal Hippisch Centrum alles in het teken van ponyplezier. Als je van pony’s houdt, dan mag je deze enorm leuke dag in de zomervakantie zeker niet missen. Zo zijn er onder andere lessen en wedstrijden in verschillende disciplines, spelletjes met je pony, obstakeltraining en natuurlijk is er weer een pony versierwedstrijd.

Dit jaar mag de KNHS trots haar Bixiedag hoofdsponsor voor 2022 presenteren! HORKA is al jarenlang een trouwe en betrokken sponsor van de KNHS. Sinds 2018 is HORKA de officiële kledingleverancier van de KNHS team- en fankleding waar de KNHS -kaderleden en de Nederlandse teams trots in verschijnen. HORKA levert hiernaast een complete range producten voor ruiter, paard en stal aan ruitersportshops over heel de wereld. Ondersteuning van de jeugdige paardensporters vindt HORKA belangrijk en daarom heeft zij dit jaar voor het eerst de Bixiedag geadopteerd. De Bixiedag 2022 is daarmee mede mogelijk gemaakt door HORKA.

 

Over HORKA

Sinds januari 2018 is HORKA de officiële kledingleverancier van de KNHS team- en fankleding. De door HORKA beschikbaar gestelde kleding voor de teams die voor Nederland uitkomen bestaat uit een jas, een vest, polo's, sokken en pet. Van deze lijn is ook een consumentenlijn ontwikkeld voor zowel mannen, vrouwen als kinderen die alleen op minimale details verschilt van de teamkleding.

HORKA is een echt Hollands familiebedrijf dat ooit begonnen is met de productie en verkoop van caps en rijbroeken en nu is uitgegroeid tot een totaalleverancier van ruitersportartikelen. Momenteel worden de merken HORKA en Red Horse wereldwijd verkocht via een uitgebreid dealernetwerk verspreid over meer dan 50 landen. HORKA streeft naar een goede prijs-kwaliteitverhouding waarbij veiligheid, design en een goede pasvorm voorop staan. HORKA produceert en levert ook veel ‘custom made’ producten, waaronder ruitertenues voor defensie en politie. Er wordt door het HORKA team voortdurend geanticipeerd op ontwikkelingen en recente trends om zo elk seizoen een stijlvol & functioneel assortiment aan te kunnen bieden. HORKA waarborgt hierbij eerlijkheid in handelen en biedt een goede service.

Meer informatie: www.horka.com

Categorie: Bixiedag 2022, Bixiedag, HORKA

Ander Nieuws

  • Paarden en vuurwerk
    Paarden en vuurwerk
  • Deelnemers internationale wedstrijden 26 december 2022 t/m 1 januari 2023
    Deelnemers internationale wedstrijden 26 december 2022 t/m 1 januari 2023
  • Wie is volgens jou 'KNHS Talent van het jaar 2022'? Stem nu!
    Wie is volgens jou 'KNHS Talent van het jaar 2022'? Stem nu!