­ HORKA verlengt sponsoring KNHS - KNHS

HORKA verlengt sponsoring KNHS

Geplaatst op 09 mei 2022

HORKA blijft de komende vier jaar de teamkleding sponsor van de TeamNL kaders van de KNHS. Eind april ondertekenden Bart Horst, directeur van HORKA International B.V. uit Zwolle, en Esther Hendriksen, KNHS manager communicatie, marketing & sponsoring, het contract dat de leverancier van ruiter-, paarden- en stalproducten voor de komende jaren wederom aan de KNHS verbindt.

HORKA is een echt Hollands familiebedrijf, ooit begonnen met de productie en verkoop van hoeden en petten voor mannen. Later werden er ook ruitercaps aan de productie toegevoegd en HORKA is over de jaren uitgegroeid tot een totaalleverancier van ruitersportartikelen. De door HORKA beschikbaar gestelde teamkleding bestaat uit jassen, vesten, polo's, trainingsshirts, sokken en petten. Deze kleding wordt gedragen door alle topruiters, menners en voltigeurs die Nederland vertegenwoordigen op landenwedstrijden en tijdens internationale kampioenschappen. Speciaal voor de fans van de Nederlandse top is er ook een fan kledinglijn ontwikkeld. Deze lijn is bijna exact hetzelfde als de officiële teamkleding lijn. Zo kan iedereen zich een beetje topsporter voelen.

Esther Hendriksen is blij met de verlenging van het partnership: “We zijn ontzettend trots op en dankbaar voor een partner zoals HORKA. Zij stellen een hele kleding set beschikbaar voor alle kaderleden en dat gaat om hele grote aantallen. De kleding wordt ontwikkeld in afstemming met de topruiters en is kwalitatief erg goed. De afgeleide fan kledinglijn, die we nog verder gaan uitbreiden de komende jaren, is daarnaast ook goed betaalbaar en daarmee toegankelijk voor veel paardensportliefhebbers. Dat is iets wat we als KNHS belangrijk vinden. Bovendien zijn Bart en zijn mensen ontzettend fijn om mee samen te werken. Wij kijken dan ook enorm uit naar het vervolg van onze samenwerking.”

Bart Horst, directeur van HORKA, vertelt: “De afgelopen vier jaar hebben we heel prettig samengewerkt met de KNHS. Het is voor ons leerzaam om samen te werken met de bond en de topsporters.  Daardoor zijn wij als totaalleverancier van paard- en ruiterproducten breder en dichter bij de sport en de hippische sector betrokken. Het biedt ons nieuwe inzichten die wij kunnen toepassen in onze productontwikkeling. Ons merk krijgt meer bekendheid in binnen- en buitenland en dat geeft het een extra dimensie, waardoor er meer vraag naar onze producten komt. Natuurlijk vinden wij het ook ontzettend leuk om ook de komende vier jaar op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de paardensport in Nederland en de prestaties van de nationale teams.  

Over HORKA

Het in 1956 opgerichte familiebedrijf HORKA International B.V. is uitgegroeid tot totaalleverancier van producten voor ruiter en paard. Het merk HORKA wordt wereldwijd verkocht via een uitgebreid dealernetwerk verspreid over meer dan 40 landen. HORKA streeft naar een goede prijs-kwaliteitverhouding waarbij veiligheid, ‘elegant design’ en een goede pasvorm voorop staan. HORKA produceert en levert ook veel ‘custom made’ producten, waaronder ruitertenues voor defensie en politie. Er wordt door het HORKA team voortdurend geanticipeerd op ontwikkelingen en recente trends om zo elk seizoen een stijlvol en functioneel assortiment aan te kunnen bieden.

HORKA waarborgt hierbij dat de productie op een duurzame manier plaatsvindt.

Meer informatie: www.horka.com

Categorie: Sponsoring, sponsor, HORKA

Ander Nieuws

  • HORKA hoofdsponsor van Bixiedag 2022
    HORKA hoofdsponsor van Bixiedag 2022
  • Pavo en KNHS verlengen partnership
    Pavo en KNHS verlengen partnership
  • KNHS en Hartog breiden partnership uit
    KNHS en Hartog breiden partnership uit