­ Indoor oefenspringen Nationaal Hippisch Centrum: 25 en 26 februari - KNHS

Indoor oefenspringen Nationaal Hippisch Centrum: 25 en 26 februari

Geplaatst op 20 januari 2022 in Springen

Pak snel je agenda en reserveer alvast zaterdag 26 februari, dan kun je namelijk indoor oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum! Er staat een uitgebreid, mooi aangekleed parcours voor je klaar in de Amaliahal en een enthousiaste gediplomeerd instructeur welke jou kan helpen een fijn parcours te rijden. Daarnaast is er een fotograaf aanwezig om jou en jouw paard of pony op beeld vast te leggen!

Aanmelden is mogelijk via het online aanmeldformulier.

Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van BB tot en met ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent.
De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven.

Goed om te weten! We doen ons best, ook wanneer de coronamaatregelen worden aangescherpt, het oefenspringen door te laten gaan. Indien mogelijk kiezen we ervoor het oefenspringen outdoor te laten plaatsvinden. Wanneer dit het geval is informeren we je hier tijdig over en maak je zelf de keuze of je alsnog wilt deelnemen. Afgelopen keer bleek voor het outdoor oefenspringen veel animo te zijn, dus houden we dit zeker als alternatief voor de aankomende oefendagen. 

Stallen en beroepsmatige ruiters kunnen vrijdag 25 februari zelfstandig oefenspringen. De kosten bedragen €13,- per paard, je kunt onbeperkt gebruik maken van het parcours. Stuur een mail naar training@nhcermelo.nl en dan kijken we samen naar een passend tijdstip.

Categorie: oefenspringen, Nationaal Hippisch Centrum

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF