­ Inschrijven oefenwedstrijd Pasen - KNHS

Inschrijven oefenwedstrijd Pasen

Geplaatst op 29 maart 2022

Kom jij tijdens het Paasweekeinde oefenen op het Nationaal Hippisch Centrum? Zaterdag 16 april staat het eerste outdoor event van 2022 op de agenda. Je kunt deelnemen aan de oefendressuur en het oefenspringen. Wij zorgen ervoor dat de rijbanen er top bij liggen, er enthousiaste juryleden & instructeurs zijn en hopen op een zonnige dag! Heb jij je al aangemeld?

 

Oefendressuur

Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je één of twee proeven. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 10 minuten rijd je de door jou gekozen proef en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt. We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring. Oefendressuur is voor iedereen! Je kunt je opgeven voor BB tot en met Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent. De kosten per proefje bedragen € 12,-. Zowel het losrijden en de proeven worden op de prachtige Agterberg zandbanen verreden. Aanmelden kan via het online registratieformulier.

Oefenspringen

Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je op zaterdag 16 april één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van BB tot en met ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent. De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding), het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven. Ook voor het oefenspringen geldt dat je voor het losrijden en het rijden van de parcoursen gebruikt maakt van de Agterberg zandbanen. Aanmelden kan via het online registratieformulier.

Ander Nieuws

  • Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
    Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
  • Kom je werken bij de KNHS?
    Kom je werken bij de KNHS?
  • Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag
    Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag