­ Inschrijving Bixiedag 2022 geopend - KNHS

Inschrijving Bixiedag 2022 geopend

Geplaatst op 24 juni 2022

De inschrijving van de Bixiedag op dinsdag 9 augustus in Ermelo is open! Tijdens de Bixiedag staat op het KNHS-centrum alles in het teken van ponyplezier. Als je van pony’s houdt, dan mag je deze enorm leuke dag in de zomervakantie zeker niet missen. Heb je geen eigen pony, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

De inschrijving verloopt via www.inschrijfsysteem.nl. Wees er snel bij, want ervaring leert dat sommige rubrieken snel vol zijn!

Programma
Op de Bixiedag kun je meedoen aan een dressuur-, spring-, of menwedstrijden op Bixie-niveau. Verder kun je meedoen aan gave spelletjes met je pony en aan een stoere cross- of voltigeles. De Bixiedag vindt plaats op het KNHS-centrum in Ermelo.

Uiteraard ontbreekt ook dit jaar de ponyversierwedstrijd niet! Wie weet wordt jouw pony wel uitgeroepen tot de mooist versierde pony! Ook is er een gezellig strodorp met verschillende stands en een te gek kinderdorp waar je onder andere een lekkere paardentaart voor je pony kunt maken. Vergeet niet zelf een bakblik mee te nemen! 

Showprogramma
Op deze leuke dag zijn de ‘My Little Ponies’ aanwezig die niet alleen een spetterende show geven, maar je kunt ook mooie merchandise kopen in hun stand en ze ontmoeten tijdens een meet & greet.

Meedoen?
De Bixiedag is voor iedereen van 6 tot en met 13 jaar (menners vanaf 7 jaar) die lid is van de KNHS. Als je mee wilt doen aan de Bixie Rubrieken heb je een Bixie startkaart nodig, deze startkaart is gratis te bestellen. Als je mee wilt doen aan de lessen en clinics heb je geen startkaart nodig, wel moet je lid zijn van de KNHS. Deelnemers aan de Bixierubrieken betalen €7,50 per onderdeel voor deelname. Voor deelname aan de lessen en clinics betaal je €10,00.

Gratis activiteiten voor alle kinderen waar je niet voor hoeft in te schrijven zijn er natuurlijk ook. Dit jaar is er een stokpaardjesparcours, schminken, knutselen, paardentaart maken en een springkussen.

Heb je geen eigen pony, dan ben je ook van harte welkom. Je kunt meedoen aan de voltigeles of spring een rondje met een stokpaard. Kom lekker shoppen in het gezellige strodorpje, leef je uit op het springkussen en kom kijken bij alle lessen die gegeven worden. 

Stalling
Wil je graag je pony stallen in één van de mooie stallen van het Nationaal Hippisch Centrum? Reserveer dan een stal via deze link. Let op, het aantal stallen is beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Meer informatie
De toegang tijdens de Bixiedag is gratis, dus neem je ouders, opa en oma, broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee!

Alle informatie over de Bixiedag en alle onderdelen waarop je kunt inschrijven vind je op www.knhs.nl/bixiedag.

 

 

De Bixiedag 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland. 

 

 

Categorie: Bixiedag 2022

Ander Nieuws

  • Hessel Hoekstra: ‘Zowel Icoon als ik leren van ons verblijf in Herning’
    Hessel Hoekstra: ‘Zowel Icoon als ik leren van ons verblijf in Herning’
  • ‘Super begin’ voor NLO-WVM-TeamNL Para Dressuur in landenstrijd *UPDATE*
    ‘Super begin’ voor NLO-WVM-TeamNL Para Dressuur in landenstrijd *UPDATE*
  • Brons met gouden randje voor Frank Hosmar en Alphaville N.O.P.
    Brons met gouden randje voor Frank Hosmar en Alphaville N.O.P.