­ Jan van Beek Memorial voor Leida Naber en Beau Posthumus - KNHS

Jan van Beek Memorial voor Leida Naber en Beau Posthumus

Geplaatst op 17 januari 2022 in Eventing

Op zondag 16 januari 2022 werd de Jan van Beek Memorial uitgereikt aan junior amazone Leida Naber en young rider Beau Posthumus. Beiden waren de best geplaatste Nederlandse ruiters op de Europese Eventing Kampioenschappen voor Young Riders & Junioren afgelopen zomer in Segersjö (Zweden).

De uitreiking vond plaats op Landgoed Maarsbergen waar een aantal senioren en young riders hun eerste cross training voor het nieuwe seizoen afwerkten onder leiding van Andrew Heffernan, bondscoach senioren, en Marcelle de Kam, bondscoach young riders en junioren.

De Jan Van Beek Memorial is een initiatief van de KNHS en Maarsbergen Horse Trials ter herinnering aan de zeer populaire bondscoach en ruiter, die op 8 juli 2018 onverwachts overleed en zoveel betekende voor de eventinggemeenschap.

In 2019 werd de Memorial voor het eerst uitgereikt aan young rider Levi Driessen en junior Beau Posthumus. De Memorial is een wisselprijs en ingesteld voor 5 jaar; de winnaars ontvangen na 1 jaar een stonecast afgietsel als blijvende herinnering.

Ander Nieuws

  • NK Eventing jeugd verschoven naar Varsseveld
    NK Eventing jeugd verschoven naar Varsseveld
  • De Zeeuwse Verzekeringen EK 2022 Teamsponsor Eventing Team Junioren en Young Riders
    De Zeeuwse Verzekeringen EK 2022 Teamsponsor Eventing Team Junioren en Young Riders
  • Deelnemers internationale wedstrijden 25 april 2022 t/m 1 mei 2022
    Deelnemers internationale wedstrijden 25 april 2022 t/m 1 mei 2022