­ Jan van Beek Memorial voor Leida Naber en Beau Posthumus - KNHS

Jan van Beek Memorial voor Leida Naber en Beau Posthumus

Geplaatst op 17 januari 2022 in Eventing

Op zondag 16 januari 2022 werd de Jan van Beek Memorial uitgereikt aan junior amazone Leida Naber en young rider Beau Posthumus. Beiden waren de best geplaatste Nederlandse ruiters op de Europese Eventing Kampioenschappen voor Young Riders & Junioren afgelopen zomer in Segersjö (Zweden).

De uitreiking vond plaats op Landgoed Maarsbergen waar een aantal senioren en young riders hun eerste cross training voor het nieuwe seizoen afwerkten onder leiding van Andrew Heffernan, bondscoach senioren, en Marcelle de Kam, bondscoach young riders en junioren.

De Jan Van Beek Memorial is een initiatief van de KNHS en Maarsbergen Horse Trials ter herinnering aan de zeer populaire bondscoach en ruiter, die op 8 juli 2018 onverwachts overleed en zoveel betekende voor de eventinggemeenschap.

In 2019 werd de Memorial voor het eerst uitgereikt aan young rider Levi Driessen en junior Beau Posthumus. De Memorial is een wisselprijs en ingesteld voor 5 jaar; de winnaars ontvangen na 1 jaar een stonecast afgietsel als blijvende herinnering.

Ander Nieuws

  • Jan Van Beek Memorial 2022 voor Beau Posthumus en Sophie Weening
    Jan Van Beek Memorial 2022 voor Beau Posthumus en Sophie Weening
  • Maxime Karman wint goud op NK Eventing Junioren
    Maxime Karman wint goud op NK Eventing Junioren
  • Afvaardiging WK jonge eventingpaarden bekend
    Afvaardiging WK jonge eventingpaarden bekend