­ Jolanda de Vos ontvangt zilveren KNHS-speld - KNHS

Jolanda de Vos ontvangt zilveren KNHS-speld

Geplaatst op 27 september 2022

Jolanda de Vos ontving afgelopen week de zilveren KNHS-speld voor haar jarenlange inzet binnen de wedstrijdorganisatie in de Regio Utrecht. De voorzitter van de regio Kees de Niet verraste haar met deze zilveren bestuursonderscheiding.

"20 jaar was Jolanda de Vos het kloppend hart van de wedstrijdorganisatie in de Regio Utrecht. Zij was voor ruiters en officials van onschatbare waarde. Dinsdagavond 20 september werd zij hiervoor bedankt. Mede dankzij de aanwezigheid van een aantal voor haar dierbare gasten werd het een zeer geslaagde avond. Jolanda bedankt!"

De Vos was sinds 2000 werkzaam binnen de wedstrijdorganisatie in de Regio Utrecht. Menig ruiter, official en collega heeft veel aan Jolanda's inzet gehad en zijn haar dankbaar voor alle jaren dat zij werkzaam was bij de KNHS Regio Utrecht. 

Ander Nieuws

  • Thamar Zweistra derde in WB-wedstrijd Madrid
    Thamar Zweistra derde in WB-wedstrijd Madrid
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
  • IJsbrand Chardon tweede in Wereldbeker Stockholm
    IJsbrand Chardon tweede in Wereldbeker Stockholm