­ Kaartverkoop 73ste CHIO Rotterdam van start - KNHS

Kaartverkoop 73ste CHIO Rotterdam van start

Geplaatst op 02 april 2022 in Dressuur & Para , Springen

Op 1 april is de kaartverkoop gestart voor het CHIO Rotterdam, dat van 23 t/m 26 juni voor de 73ste keer plaatsvindt in het Kralingse Bos. Paardensportliefhebbers kunnen veilig en voordelig online hun kaarten bestellen via chio.nl. Nieuw dit jaar zijn de kaarten voor Premium Seats, die naast een gereserveerde zitplaats op de Grandstand ook voorzien in een gevarieerd buffet met drinken naar keuze.

Evenals vorig jaar vinden alle 5* spring- en dressuurrubrieken plaats in het Rotterdam Stadion, waaronder de Longines FEI Jumping Nations Cup, de Longines Grand Prix of Rotterdam en de Grand Prix Kür op muziek. De ongeplaceerde kaarten voor donderdag, vrijdag, zaterdag overdag en zondagmiddag geven toegang tot de tribunes, het losrijterrein en het Strodorp met verschillende cateringpunten, de champagnebar en stands. Voor de Kür op Muziek op zaterdagavond zijn kaarten met een gereserveerde zitplaats verkrijgbaar. Op zondagochtend is er een jeugdochtend.

"Ruiters, officials, medewerkers, we kijken allemaal na twee jaar COVID-19 uit naar een uitverkocht stadion met veel publiek op de tribunes", zegt Ron Voskuilen, algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. "We hebben in de opzet ons best gedaan om de intieme sfeer van vorig jaar vast te houden, maar dan met veel meer toeschouwers rondom de piste dan afgelopen jaar. Na twee jaar met beperkte paardensportevenementen en met dit programma én de spring- en dressuurtoppers die we in de ring gaan zien, kan het niet anders, dan dat de tribunes goed gevuld worden."

Over het CHIO Rotterdam
Van 23 t/m 26 juni zal de 73ste editie van het CHIO Rotterdam plaatsvinden op de vertrouwde locatie in het Kralingse Bos. Met spring- en dressuursport van het hoogste niveau tijdens de Longines FEI Jumping Nations Cup™ of The Netherlands, de Longines Grand Prix en de FEI Nations Cup Dressage en tal van andere rubrieken.
Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische outdoor spring- en dressuurevenement met vijf sterren dat zich kan scharen bij de internationale topsportevenementen in de wereld. Met een historie die teruggaat tot 1948 is het CHIO Rotterdam bovendien het oudste topsportevenement van Rotterdam. Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren 'the place to be'. Het CHIO begroet vooraanstaande politici en de zakelijke top van Rotterdam en Nederland. Samen met het KLM Open en het ABN AMRO World Tennis Tournament behoort het CHIO Rotterdam tot de top 3 van Nederlandse hospitality events.
Het evenement is een unieke ontmoetingsplaats voor paardensportliefhebbers en bedrijfsleven. Het CHIO Rotterdam draagt daarnaast middels een aantal maatschappelijke programma’s ook bij aan de Rotterdamse samenleving en is met een jeugdprogramma, shows en het alombekende Stroodorp een topevenement voor iedereen. Ook in 2022 zal het CHIO Rotterdam online te volgen zijn.

Online kaartenbestellen op chio.nl.

Sanne Thijssen - Con Quidam - winnaar Longines Grand Prix 2021
photo credits: Nils Boeser

Ander Nieuws

  • KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start
    KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start
  • Programma NK Dressuur 2023 bekend
    Programma NK Dressuur 2023 bekend
  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna