­ Kaartverkoop 74ste CHIO Rotterdam van start - KNHS

Kaartverkoop 74ste CHIO Rotterdam van start

Geplaatst op 09 december 2022

Vandaag, 9 december, start de kaartverkoop voor het CHIO Rotterdam, dat van 21 t/m 25 juni 2023 voor de 74ste keer plaatsvindt in het Kralingse Bos. Paardensportliefhebbers kunnen veilig en voordelig online hun kaarten bestellen via chio.nl. Dit jaar is er ook weer een tweede piste met een afwisselend programma van openbare trainingen, shows, clinics en een jeugdprogramma op de zondag.

Evenals vorig jaar vinden alle 5* spring- en dressuurrubrieken plaats in het Rotterdam Stadion, waaronder hoogtepunten zoals de Longines FEI Jumping Nations Cup, de Longines Grand Prix of Rotterdam en de Grand Prix Kür op muziek. Op het springprogramma staan dit jaar ook een aantal 2* rubrieken waar o.a. Nederlands talent een podium krijgt. De showrubriek met de vierspannen is vorig jaar zo goed ontvangen dat deze rubriek ook dit jaar weer op het programma staat. En op zondag is er weer een programma voor de jeugd, dit keer met speciale gasten. Op de woensdagmiddag vindt evenals vorig jaar de finale van de CHIO Zuid-Holland Cup dressuur en de nationale dressuur plaats, aangevuld met een para-dressuur rubriek. Op woensdagmiddag is het CHIO vrij toegankelijk.

De entree kaarten voor donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geven toegang tot de tot het Rotterdam Stadion, de Dura Vermeer Piste en het Stroodorp met verschillende cateringpunten, de champagnebar en stands. Daarnaast zijn er kaarten voor zitplaatsen op de niet overdekte Ratina tribune en op de overdekte tribune van de Grandstand te bestellen. Voor paardensportliefhebbers die voor een VIP-package kiezen zijn er kaarten beschikbaar voor de Master Club Lounge in het hospitality paviljoen. Deze lounge is direct aan de hoofdpiste gelegen en er wordt tevens een hapje en een drankje geserveerd.

"Het 74ste CHIO Rotterdam is weer een editie met alles erop en eraan", zegt Ron Voskuilen, algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. "Met topdeelnemers, twee pistes, een gevarieerd en nog completer programma en ouderwetse gezelligheid in het Stroodorp, rekenen we weer op veel bezoekers."

Over het CHIO Rotterdam
Van 21 t/m 25 juni zal de 74ste editie van het CHIO Rotterdam plaatsvinden op de vertrouwde locatie in het Kralingse Bos. Met spring- en dressuursport van het hoogste niveau tijdens de Longines FEI Jumping Nations Cup™ of The Netherlands, de Longines Grand Prix en de FEI Nations Cup Dressage en tal van andere rubrieken.
Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische outdoor spring- en dressuurevenement met vijf sterren dat zich kan scharen bij de internationale topsportevenementen in de wereld. Met een historie die teruggaat tot 1948 is het CHIO Rotterdam bovendien het oudste topsportevenement van Rotterdam.
Ook in 2023 zal het CHIO Rotterdam online te volgen zijn.

Paardensportliefhebbers kunnen veilig en voordelig online hun kaarten bestellen via chio.nl.

Dinja van Liere - Hermes - winnaar Grand Prix & Grand Prix Special 2022 Foto: Digishots

Ander Nieuws

  • Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
    Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
  • Sanne Voets, Demi Haerkens en Maud de Reu winnen KNHS Para Dressuur Trophy Schijndel
    Sanne Voets, Demi Haerkens en Maud de Reu winnen KNHS Para Dressuur Trophy Schijndel
  • Dressuur legende Parzival overleden
    Dressuur legende Parzival overleden