­ Kaartverkoop Horse Event 2022 gestart! - KNHS

Kaartverkoop Horse Event 2022 gestart!

Geplaatst op 01 juli 2022

De kaartverkoop van Horse Event 2022 is gestart! Met een zeer gevarieerd programma beloofd Horse Event in twee weekenden een onvergetelijke belevenis te worden voor iedere paardenliefhebber. Ben je lid van de KNHS? Dan profiteer je van 30% korting op je ticket!

Horse Event Youth - 10 en 11 september
Op 10 en 11 september worden de jeugdige paardenfans én hun ouders getrakteerd op optredens van hun grote idolen en komen zij alles te weten over paarden in honderden shows, demo’s, workshops en clinics. Verder kun je je hart dit weekend ophalen bij de 3 showpistes en een groot podium waar tijdens Horse Event Youth al je grote idolen te zien zijn. Ook vind je in het promodorp meer dan 100 winkeltjes met de coolste paardenspullen.  

Horse Event Pro - 17 en 18 september
Op zaterdag 17 en zondag 18 september gaat Horse Event terug naar de roots van het educatieve evenement dat negentien jaar geleden begon bij de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding in Deurne. Dit weekend ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Op vrijdag 16 september vindt er een exclusieve openstelling plaats voor ondernemers tijdens De Hippische Ondernemer Dag van 16.00 uur tot 23.00 uur.

Op zondag 18 september 2022 vindt tijdens Horse Event, na een onderbreking van 2 coronajaren, de derde editie van het KNHS Instructeurscongres plaats. Op deze dag, speciaal voor instructeurs, is er een programma met diverse sprekers met verschillende educatieve achtergronden. Dit jaar zijn er ook weer verschillende parallel sessies tijdens het congres. Instructeurs die zichzelf willen blijven ontwikkelen mogen deze interessante dag niet missen. Klik hier voor meer informatie over het KNHS Instructeurscongres en het bestellen van tickets. 

Hoe bestel je jouw ticket?
Vanaf nu kun jij jouw ticket in de voorverkoop met 30% korting voor één van de Horse Event dagen bestellen. Dit doe je een keuze te maken welke dag jij Horse Event wilt bezoeken. Vervolgens vul je jouw KNHS relatienummer in met de voorcode 'KNHS'. 

 

Kaarten bestellen

  

Let op: 
Kies maximaal 1 ticket met 30% KNHS-korting. Eventueel kun je direct extra tickets tegen regulier tarief bijbestellen. Korting geldt alleen in de voorverkoop. 
Doorloop de verdere bestelmodule om je ticket af te rekenen.
Heb je meerdere KNHS relatienummers, en wil je dus meerdere tickets met KNHS korting bestellen? Dit kan uitsluitend in verschillende bestellingen, reken dus eerst je bestelling af. Per bestelling is maximaal 1 ticket met korting te bestellen.

Ga voor meer informatie en het programma naar de website van Horse Event. 

 

Ander Nieuws

  • NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
    NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
  • NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
    NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
  • NK Dressuur: goud voor Robin Heiden bij de Young Riders
    NK Dressuur: goud voor Robin Heiden bij de Young Riders