­ Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag - KNHS

Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag

Geplaatst op 01 december 2022

De kaartverkoop van The Dutch Masters-Indoor Brabant gaat vandaag, 1 december, officieel van start. The Dutch Masters wordt gehouden van 9 tot en met 12 maart en belooft weer een geweldig evenement te worden met ongeëvenaarde sport, entertainment en heel veel gezelligheid.

Terug naar vertrouwde format
The Dutch Masters keert terug naar het oorspronkelijke format met twee arena’s. In de hoofdarena vinden voornamelijk de internationale spring- en dressuurwedstrijden plaats en in de tweede arena kan volop genoten worden van nationale dressuur en springen, zowel voor pony’s als paarden.

Sportieve hoogtepunten
Op donderdagavond openen de internationale top dressuurruiters en -amazones het evenement met de FEI Dressage World Cup Grand Prix waarna zij op zaterdagmiddag in de ring zullen terugkeren om de nodige wereldbekerpunten te scoren in de FEI Dressage World Cup Freestyle. Zaterdagavond staat de Brabanthal weer op zijn kop wanneer het publiek op de banken staat tijdens de Van Schijndel Indoor Derby. Absoluut hoogtepunt is de Rolex Grand Prix op zondagmiddag, die vorig jaar op spectaculaire wijze werd gewonnen door de Duitse topruiter Daniel Deusser.
In de tweede arena kan het publiek de ruiters aanmoedigen in o.a. de KNHS Para Dressuur Trophy en de vele spring- en dressuurrubrieken voor pony’s en paarden.

Variatie
Naast deze sportieve hoogtepunten is er een show van Britt Dekker en Anky & Friends op donderdagavond en zondagochtend wordt het programma in arena 2 afgesloten met Bixie springen.
Daarnaast is het altijd goed toeven in het promo village met leuke winkels, restaurantjes en bars.

Het volledige programma vind je hier.

Bestel je kaarten op tijd via deze link.

Ander Nieuws

  • Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
    Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
  • Sanne Voets, Demi Haerkens en Maud de Reu winnen KNHS Para Dressuur Trophy Schijndel
    Sanne Voets, Demi Haerkens en Maud de Reu winnen KNHS Para Dressuur Trophy Schijndel
  • Dressuur legende Parzival overleden
    Dressuur legende Parzival overleden