­ KIJKTIP: KNHS Young Leaders Program in SBS programma Liefde voor paarden - KNHS

KIJKTIP: KNHS Young Leaders Program in SBS programma Liefde voor paarden

Geplaatst op 15 april 2022

Op zondag 17 april, eerste Paasdag, om 12.30 uur komt het KNHS Young Leaders Program in de uitzending van het SBS-televisieprogramma Liefde voor Paarden. De programmamakers, waaronder presentatrice Feline de Jonge (influencer en Youtuber Felinehoi), waren op zaterdag 2 april te gast bij Hippisch Centrum de Achterhoek in Aalten om opnames te maken. Naast de enthousiaste deelnemers en coaches was ook Prinses Margarita de Bourbon de Parme, beschermvrouwe van het KNHS Young Leaders Program aanwezig tijdens de draaidag.

Het FNRS-ruitersportcentrum Hippisch Centrum de Achterhoek is één van de 54 Young Leaders bedrijven in Nederland. De deelnemers aan het programma vonden het leuk en leerzaam om mee te werken aan het televisie-item. In het item komen zowel deelnemers als coaches aan het woord.

Over het KNHS Young Leaders Program
Het KNHS Young Leaders Program is een programma voor jeugd tussen de 8 en de 25 jaar, waarin leiderschapskwaliteiten worden ontwikkeld rondom het paard. Het vindt plaats binnen de hippische omgeving van de manege en/of vereniging. In het programma gaan deelnemers aan de slag met onderwerpen als stalmanagement, gezondheid en welzijn, activiteiten organiseren, grondwerk en longeren, rondleidingen geven, veiligheid en nog veel meer! Jezelf ontwikkelen op het gebied van samenwerken, initiatief nemen en organiseren tijdens activiteiten met paarden, dat is het KNHS Young Leaders Program.

Wil je meer weten over of deelnemen aan het KNHS Young leaders Program? Kijk hier voor meer informatie: youngleadersprogram.nl

Foto: Geertje Hoftijzer, Hippisch Centrum de Achterhoek

Categorie: KNHS Young Leaders Program

Ander Nieuws

  • KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
    KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
  • 14 juni online inspiratiesessie KNHS Young Leaders Program
    14 juni online inspiratiesessie KNHS Young Leaders Program
  • Start nieuwe groep Young Leaders Program ‘Geef de jeugd een stem’
    Start nieuwe groep Young Leaders Program ‘Geef de jeugd een stem’