­ KNHS Indoorkampioenschappen 2022 gaan vrijdag van start! - KNHS

KNHS Indoorkampioenschappen 2022 gaan vrijdag van start!

Geplaatst op 28 februari 2022 in Springen , Dressuur & Para

Het was lang onzeker of de jaarlijkse KNHS Indoorkampioenschappen dit jaar wél door konden gaan, maar aanstaande vrijdag 4 maart is het dan toch zover! De KNHS Indoorkampioenschappen op het Nationaal Hippisch Centrum gaan dan officieel van start. We gaan er een geweldig feest van maken met een mooie titelstrijd voor de beste dressuur- en springruiters uit de basissport van Nederland! Sportliefhebbers en toeschouwers hoeven niets te missen want alles is live volgen met een livestream op Clipmyhorse.tv.

Vier weekenden lang strijden de beste combinaties uit alle regio’s van Nederland voor de felbegeerde KNHS Indoortitels. Het belooft weer een prachtig sportfeest te worden waarbij ieder weekend nieuwe kampioenen gehuldigd zullen worden. Ruiters in de klassen M1 en M2 dressuur paarden mogen vrijdag 4 maart het spits afbijten. Alle deelnemers aan de Indoorkampioenschappen hebben zich via de Regiokampioenschappen geselecteerd voor de titelstrijd in Ermelo.

Het programma voor de KNHS Indoorkampioenschappen 2022 op het Nationaal Hippische Centrum in Ermelo ziet er als volgt uit: 

Vrijdag 4 maart: Dressuur M1, M2 paarden
Zaterdag 5 maart: Dressuur L2, Z1, Z2 pony’s
Zondag 6 maart: Dressuur Z1, Z2, ZZ-L paarden

Vrijdag 18 maart: Springen B pony’s
Zaterdag 19 maart: Springen L, M, Z, ZZ pony’s

Vrijdag 25 maart: Springen B paarden
Zaterdag 26 maart: Springen L, M, Z, ZZ paarden

Vrijdag 1 april: Dressuur B, L1, L2 paarden
Zaterdag 2 april: Dressuur B, L1, M1, M2 pony’s 

Livestream via ClipMyHorse

Er zijn weer toeschouwers welkom op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo maar ook sportliefhebbers thuis hoeven niets te missen van de KNHS-titelstrijd. De kampioenschappen zijn ieder weekend online te volgen met een livestream via ClipMyHorse.tv. Live uitslagen zijn alle dagen  te vinden op www.indoorkampioenschappen.nl. Uiteraard wordt er ook op www.knhs.nl en KNHS Facebook en Instagram uitgebreid verslag gedaan van alle kampioenschappen. Zo blijf je ieder weekend op de hoogte van alle sportieve gebeurtenissen tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen in Ermelo.

Startlijsten en uitslagen

Ieder weekend zijn alle startlijsten voor de dressuur en het springen en natuurlijk de live-uitslagen te vinden zijn op www.indoorkampioenschappen.nl.

Foto Indoorkampioenschappen 2020: Digishots

Ander Nieuws

  • KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start
    KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start
  • Programma NK Dressuur 2023 bekend
    Programma NK Dressuur 2023 bekend
  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna