­ Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam! - KNHS

Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam!

Geplaatst op 16 juni 2022

Heb jij al kaarten besteld voor CHIO Rotterdam? Van 22 tot en met 26 juni is het Kralingse Bos the place to be voor fantastische topsport en gezelligheid! En KNHS-leden krijgen op de tickets van donderdag en zondagochtend maar liefst 50% korting.

Op donderdag komen niet alleen de Nederlandse Grand Prix-dressuurruiters in actie, maar ook alle internationale dressuurruiters en ’s avonds wordt de 1.55m-kwalificatie voor de Longines Grand Prix of Rotterdam verreden. Topruiters zoals Harrie Smolders, Maikel van der Vleuten, Sanne Thijssen, Marc Houtzager, Willem Greve, Henrik von Eckermann, Marcus Ehning, Olivier Philippaerts en vele andere zijn van de partij.

KNHS-leden profiteren ook op zondag tijdens de jeugdochtend van 50% korting op de tickets. Het thema van deze ochtend is teamsport met onder andere een carrouseldemonstratie, voltige en een relais springen competitie. Daarnaast kunnen er stokpaardjes worden gemaakt, geschminkt en nog veel meer! Ook zullen er meet & greets zijn met enkele Nederlandse topruiters.

Bondscoaches Alex van Silfhout en Jos Lansink hebben sterke teams opgesteld voor de Longines FEI Nations Cup Springen en FEI Nations Cup Dressuur, net zoals hun buitenlandse collega’s. Op vrijdagavond komen na afloop van de Landenwedstrijd Springen, ’s werelds zes beste menners in actie voor een heuse menshow vol spektakel. Wist je dat je op woensdag 22 juni gratis toegang hebt? Op deze dag staat de finale van de Zuid-Holland Cup op het programma en komen Nederlandse dressuurruiters in actie in de nationale Grand Prix.

Wil je graag komen genieten op zaterdagavond van de kür op muziek? Wacht dan niet met het bestellen van tickets. De geplaceerde tickets zijn al uitverkocht, maar er zijn nog staanplaatsen én premium seats beschikbaar. Op = op.

Naast prachtige sport is er ook genoeg te shoppen in het vernieuwde Stroodorp, waar na afloop van het programma iedere avond een DJ voor nog meer gezelligheid gaat zorgen.

Bestel nu je kaarten voor donderdag met de actiecode KNHS502022Donderdag en voor zondag met de actiecode KNHS502022Jeugdochtend en profiteer van 50% korting. Bekijk het gehele programma en bestel je tickets hier.

Categorie: CHIO Rotterdam, ledenvoordeel, KNHS Ledenvoordeel

Ander Nieuws

  • Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
    Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
  • Indoorkampioenschappen 2023: kampioenschapsreglement springen en dressuur staat online!
    Indoorkampioenschappen 2023: kampioenschapsreglement springen en dressuur staat online!
  • KNHS College Tour Edwin Hoogenraat
    KNHS College Tour Edwin Hoogenraat