­ Komend weekend volop springstrijd in Ermelo - KNHS

Komend weekend volop springstrijd in Ermelo

Geplaatst op 24 maart 2022 in Springen

Komend weekend (25 tot en met 27 maart) wordt er volop gesprongen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Vrijdag en zaterdag wordt het KNHS Indoorkampioenschap springen voor paarden verreden. Zondag staan de finales van de KNHS-FNRS Springcompetitie op het programma.

Vrijdag 25 maart staat het B springen voor de paarden op het programma. De wedstrijd begint om 16.00 uur. Zaterdag is het springen voor de paarden in de klassen L, M, Z en ZZ. De eerste ruiter komt om 8.15 uur in de ring.

Het kampioenschap is te volgen via een LIVESTREAM VIA CLIPMYHORSE

Startlijsten, live uitslagen en al het nieuws zijn alle dagen te vinden op www.indoorkampioenschappen.nl. Uiteraard wordt er ook op www.knhs.nl en KNHS Facebook en Instagram uitgebreid verslag gedaan van de kampioenschappen. Zo blijf je ieder weekend op de hoogte van alle sportieve gebeurtenissen tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen in Ermelo.

Zondag 27 maart staat in het teken van de finale van de KNHS-FNRS Springcompetitie. Meer daarover lees je hier.

Foto Digishots

 

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF