­ Voordelig en flexibel springen met het KNHS Springabonnement - KNHS

Voordelig en flexibel springen met het KNHS Springabonnement

Geplaatst op 17 oktober 2022 in Springen

Wil jij voordelig en flexibel springwedstrijden rijden? Dan is het KNHS Springabonnement er voor jou. In aanvulling op de huidige startpassen, die gewoon blijven bestaan, is er nu voor (potentiële) springruiters een extra mogelijkheid om deel te nemen aan wedstrijden. Je kunt met het springabonnement maandelijks zelf je startpas activeren of stopzetten via Mijn KNHS of de Mijn KNHS-app. Zo betaal je alleen voor de maanden dat je ook daadwerkelijk gebruik wilt maken van de startpas.

Met het KNHS Springabonnement kan je voordelig deelnemen aan springwedstrijden. De maandelijkse kosten van het KNHS Springabonnement voor ruiters onder de 18 jaar bedragen € 7,50 per combinatie per maand, voor ruiters vanaf 18 jaar is dit €10,- per combinatie per maand. Er wordt bij het tarief van dit abonnement geen onderscheid gemaakt tussen paarden of pony’s.

KNHS Springabonnement direct aanvragen


HET KNHS SPRINGABONNEMENT WORDT GEMIDDELD BEOORDEELD MET EEN 8,3.

Manager wedstrijdsport Gerard Arkema over het springabonnement, “We hebben geluisterd naar onze achterban en we denken met het KNHS Springabonnement beter aan te kunnen sluiten op de behoefte van onze (potentiële) springruiters. Springruiters die slechts enkele maanden gebruik maken van hun startpas of die regelmatig wisselen van paard of pony, kunnen met het KNHS Springabonnement flink besparen op hun startpas.”

VOORDELIG SPRINGEN               FLEXIBEL              MAANDELIJKS OPZEGBAAR

Pilot KNHS Springabonnement
Vanaf 1 april 2022 is deze pilot met een maandelijks opzegbare abonnementsvorm voor de startpas ingegaan. Deze aanvulling op de bestaande startpassen is een eerste stap in het goedkoper en meer flexibel maken van startpassen, een langgekoesterde wens van vele ruiters. De KNHS Springabonnement pilot duurt tot 1 april 2023.

Lees hier meer informatie over het KNHS Springabonnement

Ander Nieuws

  • NHC oefendressuur en oefenspringen in Ermelo op Eerste Paasdag
    NHC oefendressuur en oefenspringen in Ermelo op Eerste Paasdag
  • Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2
    Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2
  • Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
    Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs