­ Oefenspringen in de kerstvakantie - KNHS

Oefenspringen in de kerstvakantie

Geplaatst op 08 december 2022

Kom jij in de kerstvakantie oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo?

Woensdag 28 december ben je van harte welkom om zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur te komen oefenspringen! Per start krijg je vier minuten tijd om in alle rust het parcours te rijden en daarna een paar hindernissen of een lijntje opnieuw te doen.

Het oefenspringen is voor alle combinaties, van 0.30 tot en met 1.50. Je mag een hoogte lager of hoger starten dan dat je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten bedragen € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven. Het oefenspringen en het losrijden wordt indoor verreden op de kwalitatief hoogwaardige bodems van Agterberg.

Het programma begint 's ochtends met de pony's, waarna in de loop van de middag het programma voor de paarden volgt.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via het online aanmeldformulier. Heb je hierover vragen? Neem dan gerust contact op training@nhcermelo.nl. We helpen je graag!

 

Save the dates!
Ook in het nieuwe jaar kun je deelnemen aan het oefenspringen. Op zaterdag 21 januari en zaterdag 11 maart staat er een uitgebreid parcours opgesteld in de Amaliahal.
Enthousiast geworden? Meld je dan alvast aan via de aanmeldformulieren: aanmeldformulier zaterdag 21 januari & aanmeldformulier zaterdag 11 maart.

 

Ander Nieuws

  • Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
    Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
  • Sanne Voets, Demi Haerkens en Maud de Reu winnen KNHS Para Dressuur Trophy Schijndel
    Sanne Voets, Demi Haerkens en Maud de Reu winnen KNHS Para Dressuur Trophy Schijndel
  • Dressuur legende Parzival overleden
    Dressuur legende Parzival overleden