­ Oefenspringen zaterdag 26 februari uitgebreid met avondprogramma - KNHS

Oefenspringen zaterdag 26 februari uitgebreid met avondprogramma

Geplaatst op 20 februari 2022 in Springen

Er is veel animo voor het indoor oefenspringen op zaterdag 26 februari op het Nationaal Hippisch Centrum. Het maximale aantal deelnemers voor het dagprogramma is bereikt, daarom hebben we uitgebreid met een avondprogramma. Het avondprogramma start om 18.00 uur, duurt tot 22.00 uur en is enkel voor paarden.

Er staat een uitgebreid, mooi aangekleed parcours voor je klaar in de Amaliahal en een enthousiaste gediplomeerd instructeur welke jou kan helpen een fijn parcours te rijden. Aanmelden is mogelijk via het online aanmeldformulier.

Stallen en beroepsmatige ruiters kunnen vrijdag 25 februari zelfstandig oefenspringen. De kosten bedragen €13,- per paard, je kunt onbeperkt gebruik maken van het parcours. Stuur een mail naar training@nhcermelo.nl en dan kijken we samen naar een passend tijdstip.

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF