­ Ontknoping KNHS-Hartog Trophy en Topsport Jeugd Competitie zondag 3 april - KNHS

Ontknoping KNHS-Hartog Trophy en Topsport Jeugd Competitie zondag 3 april

Geplaatst op 31 maart 2022 in Springen

Aanstaande zondag 3 april vinden op het KNHS-centrum in Ermelo de finales van de KNHS Hartog Trophy en de KNHS Topsport Jeugd Competitie sponsored by Sjef Janssen Beheer BV & Morssinkhof-Rymoplast plaats. Een selectie van de meest veelbelovende jeugdruiters van Nederland zal in de finale parcoursen trachten de winnaar titels te bemachtigen.

Na een traject van diverse competitiewedstrijden nemen bijna dertig combinaties verdeeld over de klassen Pony’s, Children, Junioren en Young Riders deel aan de finale van de KNHS Hartog Trophy.

In de KNHS Topsport Jeugd Competitie sponsored by Sjef Janssen Beheer BV & Morssinkhof-Rymoplast gaan ruim 40 finalisten de strijd aan in springrubrieken van 1.20m tot en met 1.40m hoog.

Het programma begint zondag om 09.30 uur met de KNHS Hartog Trophy. Zaterdagavond wordt vanwege de onvoorspelbare weersomstandigheden pas besloten of de competitie binnen of buiten verreden zal worden.

Klik hier voor de startlijsten.

 

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF