­ Open Manegedagen van 16 t/m 25 september 2022 - KNHS

Open Manegedagen van 16 t/m 25 september 2022

Geplaatst op 29 augustus 2022

De voorbereidingen voor de Open Manegedagen bij verschillende manegebedrijven zijn in volle gang. De Open Manegedagen worden georganiseerd door de KNHS en FNRS en vinden plaats van donderdag 16 september t/m zondag 25 september 2022 tijdens de Nationale Sportweek, een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten.

Tijdens de Open Manegedagen kan iedereen een kijkje nemen bij verschillende manegebedrijven door het hele land. De manegebedrijven laten zien hoe paarden verzorgd worden en leggen uit hoe leuk paardrijden is. Er worden diverse, leuke activiteiten georganiseerd zoals gratis ponyrijden, spelletjes, en rondleidingen door de stallen. Ook kun je als bezoeker kijken naar verschillende demonstraties. Jong en oud kan op deze manier de paardenwereld ontdekken.

Winactie voor bezoekers
Ook dit jaar kunnen bezoekers aan de Open Manegedagen fantastische prijzen winnen. Er wordt namelijk een jaar lang gratis paardrijden en een gloednieuwe Harry’s Horse paardrij-outfit verloot. Om kans op deze prijzen te maken kunnen bezoekers tijdens de Open Manegedagen een originele foto posten op Facebook of Instagram met de #manegedagen. De winnaars worden na afloop van de campagne persoonlijk geïnformeerd en bekend gemaakt via de communicatiekanalen van de FNRS en de KNHS.

Ben jij nou helemaal enthousiast geworden en wil je een open dag bezoeken? Of wil je graag dat jouw manege mee doet met de Open Manegedagen? Vraag ernaar op jouw manege of ga voor meer informatie naar manegedagen.nl.

Ander Nieuws

  • In Memoriam: Henk Richardson
    In Memoriam: Henk Richardson
  • Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
    Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
  • Eerste springweekend KNHS Indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort groot succes!
    Eerste springweekend KNHS Indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort groot succes!