­ Start nieuwe groep Young Leaders Program ‘Geef de jeugd een stem’ - KNHS

Start nieuwe groep Young Leaders Program ‘Geef de jeugd een stem’

Geplaatst op 04 mei 2022

Ben jij tussen de 16 en 25 jaar en wil je meepraten met de KNHS en over de toekomst van paardensport? Heb jij ideeën, die de paardensport nog leuker maken? Of wil jij inspraak hebben op de paardensport? Dan zoeken wij jou!

Heb jij bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoord? Dan is het Young Leaders Program echt iets voor jou en specifiek het traject ‘Geef de jeugd een stem’. Dit opleidingstraject voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar, sluit aan op de niveaus 3 en 4 van het bestaande KNHS Young Leaders Program. Je leert over besturen, organiseren, presenteren en meer, vaardigheden waar je je hele leven wat aan hebt. Daarnaast biedt het dus ook unieke mogelijkheden om binnen de KNHS aan het werk te gaan en zélf de paardensport te verbeteren. Vanuit de eerste groep zijn er al twee jeugdbestuurders in het KNHS-bestuur toegetreden en is er een ledenraadslid namens de jeugd nu actief binnen de KNHS ledenraad.

Anne-Xin: ‘Samen met andere jongeren sparren over de toekomst van paardensport, dat kan ik binnen het KNHS Young Leaders Program!’

In juni 2022 start de 3e groep ‘Geef de Jeugd een stem’, daar kun je je nu voor opgeven via dit formulier. Lees hier wat de voorwaarden zijn om mee te doen.  Ben je KNHS-lid en tussen de 16 en 25 jaar oud, dan kan jij hieraan deelnemen. Dan kan jij solliciteren naar een plek in het ‘Geef de Jeugd een stem’ traject, dat twee jaar duurt. Hierin krijg je vier informatieve masterclasses aangeboden door de KNHS en stichting ‘Paard Verbindt’. Tijdens deze vier momenten ga je aan de slag op toffe locaties met interessante sprekers. Je wilt geen masterclass missen. Tussendoor zal er voldoende tijd zijn voor jouw studie, sport en andere activiteiten. Belangrijke voorwaarde voor deelname is wel dat je actief wilt inzetten en je graag wilt ontwikkelen. Dit traject biedt je unieke mogelijkheden om binnen de KNHS aan het werk te gaan en je komt op plekken, waar je anders niet snel komt.

Rianne: ‘Geef de jeugd een stem’ heeft deuren voor mij geopend en mij connecties gebracht waar ik anders nooit bij zou zijn gekomen’

Enthousiast geworden? Meld je aan!

 • Geef de jeugd een stem is speciaal voor KNHS-jeugdleden tussen de 16 en 25 jaar.
 • Het traject wordt jouw gratis aangeboden als je je actief inzet en alle masterclasses volgt. Lees hier de voorwaarden
 • Inschrijven kan tot 18 mei 2022 via dit formulier. Je ontvangt na de uiterlijke inschrijfdatum een officiële uitnodiging met aanvullende informatie. 

Hier vind je meer informatie over het Young Leaders Program in het algemeen.

Categorie: Young Leaders Program, Geef de jeugd een stem

Ander Nieuws

 • Leren van elkaar en elkaar inspireren, dat is KNHS Young Leaders Program
  Leren van elkaar en elkaar inspireren, dat is KNHS Young Leaders Program
 • Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
  Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
 • De eerste certificaten ‘Geef de jeugd een stem’ uitgereikt aan KNHS Young Leaders
  De eerste certificaten ‘Geef de jeugd een stem’ uitgereikt aan KNHS Young Leaders