­ The Dutch Masters gaat door! - KNHS

The Dutch Masters gaat door!

Geplaatst op 01 februari 2022

Naar aanleiding van de persconferentie van 25 januari jl. en het overleg met de veiligheidsregio is besloten tot een aangepaste editie van The Dutch Masters van vrijdag 11 t/m zondag 13 maart 2022. De organisatie is verheugd dat het prestigieuze, internationale evenement doorgang kan hebben. Marcel Hunze, directeur van TDM: “Het is ontzettend belangrijk voor de paardensport, de fans, de Rolex Grand Slam of Show Jumping en de evenementenbranche dat TDM doorgang kan hebben. We zijn heel blij dat we weer samen met de fans ’s werelds beste ruiters kunnen aanmoedigen.”

Programma
Door de Covid voorschriften moet het programma enigszins worden aangepast. Het programma zal zich concentreren in de hoofdpiste en bestaan uit de internationale rubrieken. De hoogtepunten zijn zonder meer de FEI World Cup Dressage op vrijdag (Grand Prix) en op zaterdag (Kür op Muziek) en de Rolex Grand Prix op zondagmiddag. Op vrijdag- en zaterdagavond worden de belangrijkste rubrieken ter voorbereiding op de Rolex Grand Prix verreden, respectievelijk de VDL Groep Prijs en de Audi Prijs. Het programma zal op vrijdag en zaterdag om 22.00 uur eindigen. Het volledige programma is terug te vinden op onze website.

Publiek
Conform de geldende restricties zal een beperkt aantal toeschouwers, 1.250 per dagdeel, toegelaten kunnen worden waarbij de veiligheid voor iedereen voorop staat. Er worden vaste zitplaatsen toegewezen waarbij rekening gehouden wordt met de 1,5 meter afstand regel. Om ieders veiligheid te kunnen waarborgen zal er geen promodorp zijn en kunnen bezoekers gebruik maken van een speciale service om eten en drinken te laten bezorgen op de tribune. De tickethouders die in 2020 geen gebruik konden maken van hun gekochte ticket krijgen als eersten de kans om deze in 2022 te gebruiken. Tickethouders kunnen er ook voor kiezen hun ticket te gebruiken in 2023. Vanaf 10 februari start de kaartverkoop van de daarna nog beschikbare kaarten. Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht voor toeschouwers.

Op de website en de social media kanalen van The Dutch Masters zal alle informatie omtrent de editie van 2022 worden gecommuniceerd.

Bron Persbericht The Dutch Masters

Ander Nieuws

  • Even voorstellen: team Partners in Paardrijden
    Even voorstellen: team Partners in Paardrijden
  • Leren van elkaar en elkaar inspireren, dat is KNHS Young Leaders Program
    Leren van elkaar en elkaar inspireren, dat is KNHS Young Leaders Program
  • Inschrijving Bixie&Friends dag opent 3 april
    Inschrijving Bixie&Friends dag opent 3 april