­ Tweede weekend KNHS Indoorkampioenschappen vrijdag van start met springen voor pony's - KNHS

Tweede weekend KNHS Indoorkampioenschappen vrijdag van start met springen voor pony's

Geplaatst op 17 maart 2022

De KNHS Indoorkampioenschappen op het Nationaal Hippisch Centrum zijn vrijdag 4 maart officieel van start gegaan. Aanstaande vrijdag begint het tweede weekend van de kampioenschappen die volledig in het teken staat van het springen voor pony's. We gaan er een geweldig feest van maken met een mooie titelstrijd voor de beste ponyruiters uit de basissport van Nederland! Sportliefhebbers en toeschouwers hoeven niets te missen want alles is live volgen met een livestream op Clipmyhorse.tv.

Vrijdag staat het B springen voor de ponycombinaties in alle categorieën op het programma. De wedstrijd begint om 15.00 uur met de categorie A/B. Zaterdag is het springen voor de pony's in de klassen L, M, Z en ZZ. De eerste ruiter komt om 8.15 uur in de ring.

LIVESTREAM VIA CLIPMYHORSE

Er zijn weer toeschouwers welkom op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo maar ook sportliefhebbers thuis hoeven niets te missen van de KNHS-titelstrijd. De kampioenschappen zijn ieder weekend online te volgen met een livestream via ClipMyHorse.tv. Live uitslagen en al het nieuws zijn alle dagen te vinden op www.indoorkampioenschappen.nl. Uiteraard wordt er ook op www.knhs.nl en KNHS Facebook en Instagram uitgebreid verslag gedaan van alle kampioenschappen. Zo blijf je ieder weekend op de hoogte van alle sportieve gebeurtenissen tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen in Ermelo.

Foto Digishots

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 5 t/m 11 december 2022
    Deelnemers internationale wedstrijden 5 t/m 11 december 2022
  • Tweevoudig Olympisch kampioen Salinero overleden
    Tweevoudig Olympisch kampioen Salinero overleden
  • KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start
    KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start