­ Volg nu de cursus ‘Paardsignalen’ op Buitenrijden.nl - KNHS

Volg nu de cursus ‘Paardsignalen’ op Buitenrijden.nl

Geplaatst op 25 februari 2022

De cursus ‘Paardsignalen’ is een interactieve online cursus die je leert de signalen van paarden beter te begrijpen. Je leert hoe je paarden het beste kunt verzorgen en trainen. Met de online cursussen op Buitenrijden.nl wil de KNHS kennis over paarden en hun verzorging bij paardenliefhebbers vergroten en hiermee het paardenwelzijn in Nederland bevorderen.

Online cursus ‘Paardsignalen’

De eerste cursus die je kunt volgen op Buitenrijden.nl is de online cursus ‘Paardsignalen’. Deze volledig online te volgen cursus leert je alles over de taal van paarden en is echt een must-see voor iedereen die van paarden houdt. Met hun gedrag en lichaamstaal laten paarden zien hoe ze zich voelen. Op stal, in de wei, tijdens het rijden, een paard geeft continu signalen. De online cursus ‘Paardsignalen’ leert je kijken vanuit het perspectief van een paard. Je leert wat nodig is om je paard te huisvesten, te voeren, te verzorgen en te trainen op een manier die voor hem prettig is.  


Veel video en praktijk
Het interactieve lesmateriaal bestaat uit video’s, illustraties, praktijkcases en quizzes en is verdeeld in 7 modules. Je sluit de cursus af met een eindtoets, als je deze toets goed hebt afgerond ontvang je een certificaat.

Ledenkorting
Uiteraard krijg je als lid van de KNHS ledenkorting op het cursuspakket! De cursus kost € 55,- voor leden (€ 75,- voor niet-leden). Na aankoop behoudt je één jaar toegang tot het cursusmateriaal.

Interesse? Lees meer

Ander Nieuws

  • Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
    Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
  • Kom je werken bij de KNHS?
    Kom je werken bij de KNHS?
  • Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag
    Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag