­ Week van de Official: Springjurylid Jan de Vries neemt afscheid - KNHS

Week van de Official: Springjurylid Jan de Vries neemt afscheid

Geplaatst op 06 oktober 2022

Van 1 tot en met 9 oktober 2022 is het de Week van de Scheidsrechter, een initiatief van NOC*NSF. Wij grijpen deze gelegenheid aan om onze officials extra in het zonnetje te zetten deze week! Vandaag een dikke dankjewel voor Gouden Spelddrager Jan de Vries. Afgelopen weekend jureerde Jan zijn laatste springwedstrijd bij de Noord-Hollandse Ruitervereniging in Aerdenhout. Daarmee komt een einde aan ruim 22 jaar dat we Jan de Vries in actie hebben gezien als official bij springwedstrijden door het gehele land.

Bestuurslid van de KNHS Regio Zuid-Holland, Diana Dessing, overhandigde aan Jan namens de regio een mooie bos bloemen en een fles wijn.

Samen met zijn vrouw Coby heeft Jan een huis gekocht aan de Spaanse Costa del Sol waar ze binnenkort naar toe zullen vertrekken. We gaan Jan de Vries, oud-voorzitter en lid van verdienste van de KNHS Regio Zuid-Holland en onderscheiden met de gouden KNHS speld, missen bij de paardensport in Zuid-Holland.

Uiteraard bedanken wij hierbij ook alle andere officials die zich jaren lang inzetten of hebben ingezet voor de sport. Zonder officials geen paardensport en zonder paardensport geen KNHS!

Bron en foto: KNHS Regio Zuid-Holland

Categorie: Week van de official

Ander Nieuws

  • Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
    Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
  • KNHS Young Leaders in gesprek met KNHS directeur Patrice Assendelft.
    KNHS Young Leaders in gesprek met KNHS directeur Patrice Assendelft.
  • Witte van Moort wordt hoofdsponsor Hippiade 2022
    Witte van Moort wordt hoofdsponsor Hippiade 2022