­ 11 maart oefenmennen en oefenspringen op het NHC - KNHS

11 maart oefenmennen en oefenspringen op het NHC

Geplaatst op 13 februari 2023 in Mennen & para , Springen

Zaterdag 11 maart organiseert het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo voor de eerste keer oefenmennen als onderdeel van de oefenevents. Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je een dressuurproef of een vaardigheidsparcours. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kunt laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 15 minuten rijd je de door jou gekozen proef/parcours en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef/parcours, waarmee je thuis direct aan de slag kunt.

Het oefenmennen wordt outdoor verreden op de mooie Agterberg bodems. De kosten bedragen €15,- per proef/parcours. Aanmelden is mogelijk via het online inschrijfformulier.

Naast het oefenmennen kun je ook deelnemen aan het oefenspringen. Het oefenspringen vindt indoor plaats in de Amaliahal, losrijden is mogelijk in de Beatrixhal.
Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Per start krijg je vier minuten tijd om in alle rust het parcours te rijden en daarna een paar hindernissen of een lijntje opnieuw te doen.
Het oefenspringen is voor alle combinaties, van 0.30 tot en met 1.50. Je mag een hoogte lager of hoger starten dan dat je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten bedragen € 11,- per parcours (zelfstandig) en € 13,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven. Aanmelden is mogelijk via het online inschrijfformulier.

 

Categorie: oefenspringen, oefenmennen

Ander Nieuws

  • FEI kondigt ingrijpende make-over van Nations Cup aan
    FEI kondigt ingrijpende make-over van Nations Cup aan
  • Springruiters TeamNL zesde in Nations Cup Rome en zevende in Uggerhalne
    Springruiters TeamNL zesde in Nations Cup Rome en zevende in Uggerhalne
  • Rob Ehrens deelt hoge stijlpunten uit in finale KNHS-Hartog Trophy 2023
    Rob Ehrens deelt hoge stijlpunten uit in finale KNHS-Hartog Trophy 2023