­ KNHS Ledendag op het NK-dressuur 2023 - KNHS

KNHS Ledendag op het NK-dressuur 2023

Geplaatst op 26 mei 2023

Aankomende zaterdag 27 mei vieren we met veel enthousiasme de KNHS Ledendag op het NK Dressuur in Ermelo. Dit belooft een mooie dag te worden, waar we niet alleen getuige zullen zijn van de allerbeste dressuurruiters van Nederland die strijden om de kampioenstitels, maar waar we ook het 100-jarig bestaan van de KNHS vieren.  De afgelopen maanden kon je hier tickets voor bemachtigen en inmiddels is deze jubileum Ledendag volledig uitverkocht! !

Wat kun je verwachten deze dag?
We hebben een aantal feestelijke activiteiten, clinics, winacties en prachtige sport voor jou in petto. Een dag waarop we samen kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft. 

KNHS vrijwilliger van het jaar
Rond het middaguur maken we in de hoofpiste de KNHS vrijwilliger van het jaar bekend. We kennen ze allemaal, de golden stars. Die gouden vrijwilliger op onze vereniging, manege of pensionstal. Diegene die er altijd is om te helpen waar nodig en altijd klaarstaat voor iedereen. De paardensport had zonder hen niet al 100 jaar kunnen bestaan. Daarom zetten we deze bijzondere vrijwilligers in tijdens de KNHS Ledendag in het zonnetje ! Afgelopen maand konden die gouden vrijwilligers door verenigingen, maneges en pensionstallen genomineerd worden voor de Golden Star-verkiezing van de KNHS. Uit alle prachtige inzendingen zijn uit iedere KNHS-regio uiteindelijk 2 gouden vrijwilligers gekozen, die VIP kaarten voor de KNHS Ledendag op het NK Dressuur op zaterdag 27 mei hebben gewonnen. Op deze dag wordt uit alle 22 genomineerden dé KNHS Golden Star gekozen. Hij of zij wint een clinic voor zijn vereniging of manege door TeamNL topamazone Dinja van Liere!

Clinic Dinja van Liere
Om 16.00 uur genieten van een indrukwekkende clinic van TeamNL topamazone Dinja van Liere, die samen met haar getalenteerde trainster Rieky Young een demonstratie zal geven met de schitterende hengst Vaderland (Vitalis x Krack C) van Reesink Horses. 

Clinic Tristan Tucker
Tristan Tucker geeft om 18.40 uur een clinic "The do's and don’ts when entering the main arena. How to avoid a dressage disaster video...". Zoals we van Tristan gewend zijn zal het een inspirerende en leerzame clinic zijn, waarin hij zijn unieke inzichten en kennis met ons deelt. 

Verloting tickets Olympische Spelen Parijs
100 Jaar geleden werd de KNHS opgericht in aanloop naar de Olympische Spelen in Parijs en nu een eeuw later staan we weer aan de vooravond van de Olympische Spelen in wederom Parijs. Daarom verloten we, als klap op de vuurpijl, om 21.00 uur in de hoofdpiste twee tickets naar de Olympische Spelen van Parijs. De polsbandjes worden vanaf 13.00 uur uitgedeeld bij de ingang van het terrein. Ben je al eerder aanwezig? Kom dan gerust langs in de KNHS-stand om een lotbandje op te halen.  

Feest met DJ Nick Mills (en twee gratis consumptiemunten)
Na een dag vol sportieve hoogtepunten nodigen we je vanaf 20.00 uur uit voor het KNHS-ledendagfeest in het strodorp, waar DJ Nick Mills zorgt voor gezellige muziek en waar je kunt proosten op een geslaagde dag. Bij binnenkomst ontvang je bij de kassa twee consumptiemunten op vertoon van je KNHS-ledendagticket die je tijdens het feest vanaf 17.00 kunt inwisselenWij kijken er enorm naar uit om deze feestelijke dag met onze leden te vieren!

Klik hier voor het programma van het NK-dressuur.

 

Heb je geen tickets kunnen bemachtigen? De KNHS Ledendag op zaterdag 27 mei is uitverkocht, maar er zijn nog tickets beschikbaar voor de finaledag van het NK-dressuur op zondag 28 mei. 

Bestel tickets NK-dressuur zondag 28 mei.

 

 

Categorie: 100 jaar KNHS

Ander Nieuws

  • KNHS in gesprek met minister Adema over transport van paarden tijdens warme dagen
    KNHS in gesprek met minister Adema over transport van paarden tijdens warme dagen
  • Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
    Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
  • Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
    Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur