­ KNHS Springabonnement positief ontvangen - KNHS

KNHS Springabonnement positief ontvangen

Geplaatst op 28 maart 2023

De op 1 april 2022 gestarte pilot met het KNHS Springabonnement is positief ontvangen. Op dit moment maken al meer dan 1.300 springruiters er gebruik van. Zij waarderen het abonnement met een 8,3. De pilot kende een langzame aanloop maar inmiddels ontdekken steeds meer springruiters deze flexibele en voordelige optie. Omdat er meer inzicht nodig is in het daadwerkelijke gebruik van deze abonnementsvorm, wordt de pilot met een jaar verlengd. Dit betekent dat springruiters vanaf 1 april 2023 nog een heel jaar kennis kunnen maken met het voordelig en flexibel deelnemen aan springwedstrijden.

Het KNHS springabonnement vervult een langgekoesterde wens van springruiters. Springamazone Anne-Marie Poels: ‘Met het KNHS springabonnement is het een stuk aantrekkelijker om slechts een paar keer te starten. De drempel om toch deel te nemen aan die leuke zomerse springwedstrijd in de buurt ligt zo een stuk lager.’ Het springabonnement is een laagdrempelige manier om te proeven aan de wedstrijdsport zonder al te hoge kosten. Ook het verlagen van de instap in de springsport draagt hier aan bij. Daarnaast is het abonnement heel handig voor ruiters die gedurende het jaar veel verschillende paarden en pony’s uitbrengen op springwedstrijden.

Met het KNHS springabonnement kun je maandelijks zelf je startpas activeren of stopzetten via Mijn KNHS of de Mijn KNHS-app. Zo betaal je alleen voor de maanden dat je ook daadwerkelijk gebruik wilt maken van de startpas. De maandelijkse kosten van het KNHS Springabonnement voor ruiters onder de 18 jaar bedragen vanaf 1 april € 9,50 per combinatie per maand, voor ruiters vanaf 18 jaar is dit € 12,50 per combinatie per maand. Er wordt bij het tarief van dit abonnement geen onderscheid gemaakt tussen paarden of pony’s. Het KNHS springabonnement is alleen geldig in de discipline springen.

 

Categorie: KNHS Springabonnement, flexibel, voordelig

Ander Nieuws

  • KNHS Ledendag op het NK-dressuur 2023
    KNHS Ledendag op het NK-dressuur 2023
  • 100 jaar KNHS & paardenwelzijn: Van veelzijdigheid troef naar meer van hetzelfde
    100 jaar KNHS & paardenwelzijn: Van veelzijdigheid troef naar meer van hetzelfde
  • KNHS bestaat 100 jaar *video*
    KNHS bestaat 100 jaar *video*