­ Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 3, dag 3 - KNHS

Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 3, dag 3

Geplaatst op 18 maart 2023 in Springen

Welkom bij de liveblog van de KNHS Indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort! We zijn aangekomen bij de derde week waarin de beste ruiters en amazones van Nederland met hun paarden en pony’s strijden om de felbegeerde KNHS-kampioenstitels. We kijken uit naar mooie paardensport en bovenal veel plezier voor alle deelnemers en paarden. Heb jij zelf een leuke foto of video van de Indoorkampioenschappen? Deel deze met #IK2023. Houd naast deze liveblog ook onze socials in de gaten voor leuke stories en een dagafsluiter met alle kampioenen. Dit weekend mogen we genieten van de springpony's. We wensen alle deelnemers veel succes en plezier!

Kun je er vandaag niet bij zijn op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo? Niet getreurd! Ook online zijn de Indoorkampioenschappen te volgen. Clipmyhorse.tv is aanwezig en zorgt ervoor dat jullie ook vanuit huis niets hoeven te missen!

16.30 uur Afsluiting liveblog
We sluiten hiermee een zeer geslaagd en sportief weekend van de KNHS Indoorkampioenschappen voor springpony’s af. We willen alle deelnemers en bezoekers bedanken voor hun enthousiasme en de gezellige sfeer. Daarnaast willen we ook Wivaldi van harte bedanken! Wivaldi is de organisator van de KNHS Indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort. Volgend weekend gaat de springstrijd weer verder met de paarden. We hopen u dan ook te zien! 

16.00  uur Alle kampioenen van vandaag zijn gehuldigd tijdens de prijsuitreiking in de Amaliahal. 
Met de klanken van het Wilhelmus komt er vandaag een einde aan een spannende en enerverende springdag op de KNHS Indoorkampioenschappen powered by Witte van Moort. 

15.45 uur Tweede manche klasse 1.30 D/E sponsored by Pikeur
De tweede van de rubriek 1.30 D/E kende maar twee deelnemers, maar deze waren wel aan elkaar gewaagd. Beide reden een keurige foutloze ronde. Yfke Priem nam 5 strafpunten mee uit de eerste manche en daarom eindigde zij als tweede in het eindklassement. De winst gaat naar Jersey Kuijpers met haar toppony Lafaletta. 

Uitslagen springen Klasse 1.30 cat. D/E sponsored by Pikeur
1. Jersey Kuijpers (Noord-Brabant, Helmond) - Lafaletta, 0/0
2. Yfke Priem (Friesland, Menaldum) - Zafarano vh Gehucht Z, 5/0

15.10 uur Spannende barrage klasse 1.20 D/E sponsored by Hartog
Slechts twee combinaties bleven foutloos in de tweede manche en konden zich zo plaatsen voor de allesbeslissende barrage. Kyra Snoeijer wist met haar pony Dongravin het hoofd koel te houden en reed de snelste foutloze tijd. Dat betekent dat zij straks gehuldigd zal worden als nieuwe KNHS Kampioen! 

Uitslagen Klasse 1.20 cat. D/E sponsored by Hartog
1. Kyra Snoeijer (Overijssel, IJsselmuiden) - Dongravin, 0/0/0/29.46 sec
2. Yfke Priem (Friesland, Menaldum) - Tabaluga SP, 0/0/0/30.01 sec
3. Bethany Vos (Gelderland, Wezep) - Nashville B, 4/0

14.15 uur Toezicht op het voorterrein
Op het losrijterrein kunnen alle springcombinaties zich voorbereiden op hun parcours door alvast enkele hindernissen te springen. Om ervoor te zorgen dat alles netjes verloopt, is een springjurylid aanwezig om toezicht te houden. 

14.00 uur Van de klasse 1.30 D/E sponsored by Pikeur is zojuist de eerste manche verreden
Slechts vier deelnemers gingen van start in deze hoogste rubriek van de dag. Slechts één deelnemers bleef in het parcours keurig foutloos met zijn pony: Jersey Kuipers met Lafaletta. Hij mag straks samen met Yfke Priem de tweede manche rijden en strijden om de gouden medaille. 

13.15 uur De eerste manche van de klasse 1.20 D/E Sponsored by Hartog is begonnen
In deze rubriek gaan 17 combinaties van start. Afhankelijk van het aantal foutloze combinaties, gaan er minimaal negen door naar de tweede manche. Deze tweede manche gaat pas van start om 14.35 uur; na de eerste manche van de klasse 1.30 D/E die eerder staat geprogrammeerd.  

12.30 uur De eerste kampioen van vandaag is gehuldigd!
Senna Beckers mocht met haar pony Karl van Orchid's voorop tijdens de ereronde van de prijsuitreiking van de klasse 1.10 D/E sponsored by Witte van Voort. Na twee nette foutloze manches was zij de snelste combinatie in de spannende barrage. 

De eerste manche leverde 14 foutloze parcoursen op. Ook de snelste vierfouter mocht zich nog een keer melden voor de tweede omloop. Hieruit selecteerden zich uiteindelijk acht ruiters voor de barrage. Het is Senna Beckers uit Limburg die zich kampioen van deze klasse mag noemen. De 12-jarige amazone wist dat er veel nodig was om sneller te zijn dan de leider in het klassement op dat moment. "Ik wist echt niet of ik het zou halen, maar ik ging er gewoon voor.” En zo was Senna vandaag over drie ritten de beste en kreeg zij het goud omgangen ten koste van Bethany Vos die tweede werd. Volgende week heeft Senna voor het eerste een internationale wedstrijd en dan mag haar kampioenspony Karl van Orchids ook mee. Als het aan de bescheiden Limburgse ligt is dit slechts het begin van een grote internationale springsportcarrière.

Uitslagen Klasse 1.00 cat. D/E sponsored by Agradi

 1. Senna Beckers (Limburg, Baexem) – Karl van Orchid’s, 0/0/25.93 sec
 2. Bethany Vos (Gelderland, Wezep) – Bora-Bora, 0/0/27.85 sec
 3. Fleur Vernooy (Gelderland, Bemmel) - Mylo, 0/0/29.32 sec

11.40 uur De tweede manche van de klasse 1.10 D/E sponsored by Witte van Moort is zojuist begonnen.
De beste 15 combinaties uit de eerste manche mogen nogmaals een hun beste beentje voorzetten in het parcours. Van deze 15 combinaties waren er 14 foutloos in de eerste ronde. Aansluitend aan de tweede manche wordt de barrage verreden waarin uit gemaakt zal worden wie de nieuwe KNHS Kampioen wordt in deze klasse. 

10.15 uur WE ZIJN WEER BEGONNEN!
Dag drie van de KNHS Indoorkampioenschappen springen pony's is van start gegaan. Vandaag staan op het programma de hoogste klasse van de ponyspringsport op het programma: 1.10 D/E, 1.20 D/E en 1.30 D/E

19.30 uur Dag twee van dit weekend springen pony’s van de KNHS-Indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort zit er weer op!

Met de klanken van het Wilhelmus komt er vandaag een einde aan een spannende en enerverende springdag op de KNHS Indoorkampioenschappen powered by Witte van Moort. Wij hebben genoten van alle mooie combinaties en de spannende ritten die zij hebben laten zien voor een enthousiast publiek in Ermelo. We hopen jullie morgen weer terug te zien bij een nieuwe wedstrijddag van de Indoorkampioenschappen 2023!

19.15 uur De laatste kampioen van vandaag is gehuldigd tijdens de prijsuitreiking in de Amaliahal. Daniek Vissers kreeg de gouden medaille omgehangen in de klasse 1.00 cat. D/E sponsored by Agradi.

Ook vandaag keerden de top drie van de laatste rubriek zich in de richting van de Nederlandse driekleur tijdens het Nationale volkslied. En laat dat nu precies de drie ‘dubbel-nullers’ zijn van klasse 1.00 D/E. Een spannende barrage waar het voor Daniek Vissers helemaal goed liep. De goedlachse Limburgse houdt de eer van haar regio hoog. In alle andere rubrieken van vandaag leverden Overijssel en Noord-Brabant de kampioenen. Ze hoopt zich hier dan ook in de kijkers te rijden, want de 14-jarige heeft een doel: ze wil niets liever dan de Europese Kampioenschappen bij de pony’s rijden. Over haar pony Hello is Daniek vol lof. Er is alleen één groot nadeel: “De merrie wil niet op de foto. Ze heeft de oren naar achteren of schudt met haar hoofd, altijd!”

Uitslagen Klasse 1.00 cat. D/E sponsored by Agradi
1. Daniek Vissers (Limburg, Veulen) - Hello, 0/0/34.33 sec
2. Naomi Wastenecker (Gelderland, Oosterwold) - Flits, 0/0/34.43 sec
3. Suus Braamhaar (Overijssel, Bornerbroek) - Garcia, 0/0/35.69 sec

 

18.30 uur Van de 30 combinaties zijn er 11 foutloos gebleven in het parcours. Dat wordt een laatste spannende barrage op deze springdag van de KNHS Indoorkampioenschappen. 

17.35 uur We gaan van start met de laatste rubriek die vandaag op het programma staat, de klasse 1.00 cat. D/E sponsored by Agradi. Deze rubriek kent 30 deelnemers. 

16.55 uur Wat een mooie barrage en ontknoping van de klasse 1.00 cat. C sponsored by Pavo! Imke Boden is de gelukkige winnaar met haar pony Hoge Linthorst Ali B.  

Drie kandidaten mochten zich melden voor de barrage van de koningsklasse van de categorie C. En één daarvan was Imke Boden met haar Hoge Linthorst Ali B. Ze moest als laatste de ring in, en wist van haar broer dat haar vriendin Lieselot Kooreman (zilver) een strakke tijd neer had gezet. Sterker nog, hij zei dat ze maar op safe moest gaan omdat ze die tijd nooit zou verbeteren. En daarmee zette hij Imke juist op scherp. “Ik heb nu de laatste lijn alles gegeven en dat had ik anders waarschijnlijk niet gedaan.” Deze overwinning was voor de Brabantse heel speciaal, hoewel ze al een keer eerder op de Hippiade in een lagere klasse het goud omgehangen kreeg. “Dit was de laatste wedstrijd die ik met hem heb gereden, maar hij blijft bij ons op de club, dus ik zal hem nog wel zien."

Uitslagen Klasse 1.00 cat. C sponsored by Pavo
1. Imke Boden (Noord-Brabant, Essen) - Hoge Linthorst Ali B, 0/0/32.48 sec
2. Lieselot Kooremans (Noord-Brabant, Turnhout) - Sensation SW, 0/0/33.17 sec
3. Rebecca Hoffmann (Friesland, Oldetrijne) - Mr. Lex, 0/8/43.04 sec

16.30 uur De klasse 1.00 cat. C sponsored by Pavo kent 8 deelnemers waarvan er 3 foutloos bleven in het basisparcours. Dat wordt een korte en krachtige barrage. 

16.10 uur Lynn van Lierop gehuldigd als kampioen!
In ereronde van de prijsuitreiking van de klasse 0.90 cat. D/E sponsored by HORKA mocht Lynn van Lierop met Earl Grey voorop na haar supersnelle barragerit. 

Eigenlijk zou Earl Grey maar een maand bij Lynn van Lierop zijn. De amazone hielp iemand met het zadelmak maken van de pony. Maar aan het eind van die maand was ze zo enthousiast over het karakter van de pony en de sprongen die hij liet zien dat ze hem heel graag zelf wilde houden. Haar ouders gingen overstag en ook de oude eigenaar van Earl Grey was blij dat hij bij haar kwam. 
“Ik ben twee keer derde geweest met mijn B-pony en ik vind het heel speciaal dat ik nu, met een pony die ik zelf heb opgeleid kampioen ben geworden. Hij is ook nog maar 5 jaar.” De barrage van de jonge Brabantse had een vlot ritme, een aantal mooie wendingen maar bleef netjes. 
Op de vraag of Lynn later met paarden wil werken is ze duidelijk. “Ja, het allerliefst als topruiter natuurlijk, maar als dat niet lukt dan wil ik heel graag hoefsmid worden.”

Uitslagen Klasse 0.90 cat. D/E sponsored by Horka
1. Lynn van Lierop (Noord-Brabant, Asten) - Earl Grey Bloemendael, 0/0/29.96 sec
2. Jessica Verstraeten (Drenthe, Dalerveen) - Count On Me, 0/0/30.40 sec
3. Fleur Groot Jebbink (Gelderland, Voorthuizen) - Kwint van Orchid's, 0/0/30.41

15.20 uur Barrage klasse 0.90 klasse D/E
Meer dan de helft van de deelnemers bleef foutloos in het parcours, dat betekent een spannende ontknoping van deze rubriek. 17 combinaties mogen gaan strijden om de podiumplaatsen.  

Om 14.25 uur gaat de strijd weer verder met de klasse 0.90 cat. D/E
De rubriek kent maar liefst 30 deelnemers die zo van start gaan. 

13.45 uur De sfeer zit er goed in bij de huldiging van de klasse 0.90 cat. C Horseware
Er werd door de deelnemers op het scherpst van de snede gereden in de barrage van de klasse 0.90 cat. C. Lauren Noltes bleef koel en reed en foutloos rond met haar pony Bonne Femme. Dat leverde haar de gouden medaille en de kampioenschapssjerp op. 

“Top, top, top gereden, niet normaal!” zo refereerde omroeper Johan Wilmink aan de barragerit van Lauren Noltes en haar pony Bonne Femme. De combinatie mocht zich als voorlaatste melden voor de barrage en verbeterde de leidende tijd van haar voorgangster met ruim 3 seconden. De barrage kende mooie mogelijkheden die soms een springfout opleverde maar Lauren kampioen maakte. ‘Toen ik zag dat het een paar keer een fout opleverde twijfelde ik nog even over de korte wending, maar toen dacht ik, toch maar gewoon mijn plan uitvoeren. Mijn pony heeft een hele fijne drang naar voren, dus ik hoef me niet druk te maken over het tempo. Wat ik belangrijk vind is dat ik de pony wel netjes naar het midden van de hindernis breng.” Toen het goud binnen was moest ze even een traantje wegpinken. “Ik was tijdens de Hippiade in het oude L al een keer tweede geworden dat voelde toen een beetje als een gelukje. Nu ben ik kampioen en dat was echt mijn droom!” De 13-jarige is oprecht gek op haar pony: ze is in alles leuk, ze hinnikt zelfs naar me als ze in de wei staat.”

Uitslagen Klasse 0.90 cat. C Sponsored by Horseware
1. Lauren Noltes (Overijssel, Notter) - Bonne Femme, 0/0/28.99 sec
2. Sanna Adriaans (Noord-Brabant, Eindhoven) - Mackintosch, 0/0/32.38 sec
3. Alyssa de Greef (Gelderland, Lunteren) - Mebo's Jessica, 0/0/34.01 sec

12.15 uur Prijsuitreiking klasse 0.80 cat. C sponsored by Hartog
De ponyruiters die het snelste een foutloze barrageronde hadden gereden in de klasse 0.80 cat. C mochten zich zojuist opstellen voor de prijsuitreiking. Cindy Kosse werd met haar pony KSH Gucci gehuldigd als kampioen. 

De kampioenssjerp van de klasse over 80 cm categorie C werd om de hals van KSH Gucci van Cindy Kosse gehangen. Het was een superspannende barrage waarbij met name richting de laatste hindernis een keuzemoment was, ging je vlot buitenom of probeerde je toch binnendoor te rijden. Beide opties waren mogelijk en konden de winst opleveren. De kersverse kampioene nam met haar moeder haar plan voor haar barragerit door. Ze koos niet voor de scherpe bocht en was de snelste, maar de verschillen van de combinaties met een medaille bleven binnen een seconde. Het paardrijden is de twaalfjarige Twentse met de paplepel ingegoten. Maar dat kan ook bijna niet anders als je in Tubbergen ‘het grootste paardendorp van Nederland’ woont.

Uitslagen klasse 0.80 cat. C sponsored by Hartog
1. Cindy Kosse (Overijssel, Tubbergen) - KSH Gucci, 0/0/30.49 sec
2. Soleil Bravenboer (Zuid-Holland, Rotterdam) - Sjakkalakka MH, 0/0/30.87 sec
3. Mees Blommestein (Noord-Brabant, Zeeland) - Kantje's Ee- Girl, 0/0/31.11 sec

11.45 uur Oog voor ruiter én pony
Dierenarts Mathilde Schipper van Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek is er vandaag in Ermelo ook bij om een oogje in het zeil te houden. Mocht er een incident voorvallen waarbij een pony iets mankeert, dan staat zij direct klaar om hulp of advies te verlenen. Maar zoals ze zelf aangeeft, gaat het eigenlijk bijna altijd goed en hoeft ze gelukkig alleen maar stand-by te staan. 

 

11.15 uur De klasse 0.80 cat. C sponsored by Hartog kan elk moment beginnen.
In deze rubriek gaan 20 deelnemers van start om te strijden om het eremetaal. Aansluitend aan het parcours wordt de barrage verreden door alle foutloze deelnemers. 

10.30 uur De eerste kampioen van vandaag is gehuldigd!
Wat een blije gezichten tijdens de eerste huldiging in de Amaliahal vandaag. De top drie van de klasse 0.70 cat. A/B mocht zich opstellen met Luna Krul en Yellowa vooraan als kersverse kampioen. 

Gisteren kreeg Luna Krul de zilveren medaille al omgehangen in de klasse 0.70m en liet ze zien over een keurige rijstijl te beschikken. Vandaag mocht ze in de barrage laten zien dat ze het ook snel kan. Met alles in eigen hand liet ze niets aan het toeval over en werd overtuigend kampioen van haar klasse. “Deze pony wil ook heel graag winnen, net als ik, thuis verveelt Yellowa zich met rijden snel en dan doet ze of ze alles spannend vindt. Daarom val ik er ook best vaak af. Ik rij meer pony’s maar Yellowa heeft toch wel een heel speciaal plekje. Niet alleen bij mensen, ook in de wei heeft ze een vriendje die haar steeds beschermt.” Luna probeert net zo goed te worden als haar grote voorbeeld in de paardensport en dat is niemand minder dan haar 18 jaar oude zus. Met twee zulke succesvolle dagen kan het weekend van Luna niet meer stuk.

Uitslagen klasse 0.70 cat. A/B sponsored by Witte van Moort
1. Luna Krul (Overijssel, Nieuwleusen) - Yellowa, 0/0/25.50 sec
2. Feline Scherphof (Overijssel, Vriezeveen) - Binky, 0/0/26.20 sec
3. Angelina van de Plasse (Zeeland, Kruiningen) - Lucky Me, 0/0/27.43 sec

9.30 uur Dag 2 van de KNHS Indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort voor de springpony's is begonnen!
Het parcours wordt verkend voor de klasse 0.70 cat. A/B sponsored by Witte van Moort.

Kampioen Pim van Benthum - Gentle Touch
Goud voor de 11 jarige van Benthem, met zijn pony Gentle Touch reed het een ronde uit het boekje in de slotrubriek van vrijdag. Pony en ruiter zijn nog maar sinds januari een combinatie, maar voelen elkaar enorm goed aan. Voor Pim is dit de eerste D-pony en hij is erg blij met hoe het gaat. Hoewel hij meer een stylist is dan een prater vertelt hij wel dat hij het heel fijn vindt dat zijn pony zo rustig is. Ook Pim’s route naar het goud ging via een gewonnen kring- en Overijssels Kampioenschap. Omdat deze rubriek de laatste was van vandaag werd er speciaal voor deze winnaars van het goud, zilver en brons het Wilhelmus gespeeld. Prima eind van deze eerste dag van de springers, waar veel combinaties lieten zien dat ze hun klasse beheersen en de gastjury’s samen met de jury’s de deelnemers op volgorde hebben gezet.

Springen Klasse 0.80 cat. D/E Sponsored by Pavo
1. Pim van Benthum (Grensruiters, Lattrop-B) - Gentle Touch, 84,5
2. Liz Mull (RV & PC Heerhugowaard, Heerhugowaard) - Mercedes, 82,5
3. Femm van Eck (PC. Soest, Heijen) - Pony Chocolony 80,5

Kampioen Valerie Rodenburg – Hamtaro

Als de punten van de laatste combinatie van de barrage van het kampioenschap over 0.70 cm categorie C bekend zijn zie je meteen de ontlading bij Valerie Rodenberg, de nog maar net 9-jarige paardensporter had in de rubriek ervoor helaas pech, waardoor ze zich moest terugtrekken uit de barrage. En ze had met beide pony’s goede hoop op een plek in de top 3. Met Hamtaro verliep het gelukkig wel volgens plan. Toen de laatste hindernis in de barrage genomen was klonk er vanaf de tribune in de Amaliahal een luid gejuich. De gastjury’s waren even enthousiast over de rit van de jongste dochter uit het gezin Rodenburg, die daardoor de gouden medaille kreeg omgangen. Een hattrick voor de negenjarige, die ook bij de Kringkampioenschappen en de Brabantse kampioenschappen op het hoogste podium stond. “We blijven ook nog slapen vannacht, want mijn zus moet morgenochtend ook nog vrij vroeg rijden.” Wat een winnaars in deze familie en dan komt er ook nog een jonger broertje aan die enthousiast is voor de paardensport. En hoe het ooit begon? Dat weet Valerie heel helder te vertellen: “Mijn moeder won een keer een tekenwedstrijd en mocht toen op een manege gaan rijden, later kreeg ze van mijn opa een eigen pony en ze is altijd enthousiast gebleven. Opa gaf ons ook een shetlandpony en nu vinden wij het ook allemaal leuk.”

Springen Klasse 0.70 cat. C sponsored by Eskadron
1. Valerie Rodenburg (Goghruiters, Hoogstraten) - Hamtaro, 82,5
2. Luna Krul (V.V.V Rouveen, Nieuwleusen) - Spartacus, 80,0
3. Olivia de Voogt (West Trichts, Oudewater) - Bonnie Belle, 78,0

Kampioen Julia Bosch – Spirit – Noordoostpolder
“Spirit springt echt altijd, zij vindt het echt heel leuk om te doen” vertelt de 10 jarige Julia Bosch, vlak nadat ze zeker weet dat ze kampioen geworden is in haar klasse. Ik ben hier al wel eerder geweest en toen was ik een keer 3e en een keer 4e geworden. De amazone, die rijdt voor Rijvereniging Noordoostpolder, reed twee prachtige foutloze rondes, waar gastjuryleden Wesley Mulder en Nathalie van der Meij 84,5 punt aan kwijt konden. Daar kwamen de zeven combinaties na haar niet meer aan. Julia is begonnen met Bixie met Spirit en de pony was toen heel braaf. Nu Julia veel beter kan rijden is doet Spirit haar naam ook eer aan. “Doe je wel rustig aan tijdens de ereronde?” roept haar moeder haar nog toe voordat ze echt gehuldigd wordt.

 

Springen Klasse 0.60 cat. A/B sponsored by Agradi
1. Julia Bosch (Noordoostpolder, Nagele) - Spirit, 84.5
2. Hanna Gubbels (Maasruiters, Baarlo LB) - Amadeus, 82.0
3. Fenne Knopjes (Trouwe Kamaraden, Castelre) - Manjara CS, 80.0

17.45 De uitslag van de tweede groep is bekend: Julia Bosch wint overtuigend!

Klasse 0.50 cat AB Kampioen Femke Westerbeek – Sterre - Stroomruiters
“Dit was de leukste ereronde die ik ooit gereden heb” lacht Femke Westerbeek terwijl ze van haar pony Sterre afstapt en hem nog een keer uitgebreid beloont. Ze was ook al kampioen van de regio Drenthe, maar hier het goud winnen vindt ze heel speciaal. Sinds anderhalf jaar is Sterre van haar en ze kon nog helemaal niets toen ze bij Femke kwam. “Samen met mijn moeder heb ik haar alles geleerd. Nu is ze 6 en gaat het heel goed, maar dat heeft wel even geduurd. Vandaag liet ze die goede vorm zien, samen met zes ander combinaties bleef ze foutloos in het basisparcours en in de barrage, maar zij was de enige die, zelfs ruimschoots, boven de 80 stijlpunten uitkwam. Femke sluit af: “Sterre is heel lief en op stal legt ze altijd haar hoofd op mijn schouder.”

Springen Klasse 0.50 cat. A/B sponsored by HORKA
1. Femke Westerbeek (Stroomruiters, Wijster) - Sterre, 85.0
2. Amy Vos (Klein maar Dapper, Hulshorst) - Silverstar - 79,50
3. Selin van Vliet (Horsecenter, Rotterdam) - Blush - 79,50

15.45. De eerste kampioen is bekend! Het is Femke Westerbeek die met haar pony Sterre de klasse 0.50 cat. A/B sponsored by HORKA won.

Femke Westerbeek in actie

14.45
Eerste ponycombinatie is van start gegaan!

Om 14.40 begint het parcoursverkennen voor de klasse 0.50 cat. A/B sponsored by HORKA.

Klik hier voor de start- en uitslagenlijsten.

Digishots is vandaag aanwezig voor het maken van mooie foto's. Deze kan je bestellen op hun website.

Vergeet jouw foto's en video's niet te delen op social met #IK2023!

Kan je er vandaag niet bij zijn op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo? Niet getreurd! Ook online zijn de Indoorkampioenschappen te volgen. Clipmyhorse.tv is aanwezig en zorgt ervoor dat jullie ook vanuit huis niets hoeven te missen!

Foto's Digishots

Ander Nieuws

 • Reglementswijzigingen dressuur en springen per 1 april 2023
  Reglementswijzigingen dressuur en springen per 1 april 2023
 • NHC oefendressuur en oefenspringen in Ermelo op Eerste Paasdag
  NHC oefendressuur en oefenspringen in Ermelo op Eerste Paasdag
 • Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2
  Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2