­ Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders - KNHS

Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders

Geplaatst op 14 maart 2023

Natuurlijk was de KNHS aanwezig tijdens The Dutch Masters. Maar wist je ook dat de KNHS investeert in de jeugd op het gebied van besturen en organiseren? De KNHS vindt het belangrijk de jeugd een stem te geven en jongeren in contact te brengen met huidige bestuurders en organisatoren in de hippische wereld. Daarom is er binnen het KNHS Young Leaders Program het ‘Geef de jeugd een stem’ traject. Een tweejarig traject, dat de KNHS organiseert voor KNHS-leden tussen 18 en 26 jaar, die hun bestuurs- en/of organisatie skills willen ontwikkelen.

Tijdens The Dutch Masters was de tweedaagse masterclass ‘Organiseren’. Deze masterclass werd gegeven door Academy Bartels onder leiding van Gijs Bartels en Mirella van Leeuwen. Zij deelden hun kennis en gaven de Young Leaders tools om hun eigen evenement te organiseren voor Stichting Paard Verbindt. Natuurlijk kregen de Young Leaders ook een kijkje in de organisatie van The Dutch Masters en waren er twee Young Leaders, die zelfs al op donderdag en vrijdag stage liepen achter de schermen van The Dutch Masters. Jamie: ‘Ik ben heel dankbaar dat ik vanuit ‘Geef de jeugd een stem’ deze kans gekregen heb om mijn organisatieskills te ontwikkelen binnen een topevent als The Dutch Masters’.

Tijdens de masterclass en het proces richting het evenement ontwikkelen de Young leaders zich op het gebied van organiseren, samenwerken, budgetteren, plannen en het maken van afspraken met sponsoren. Met als doel om voor Stichting Paard Verbindt naamsbekendheid te genereren en fundraising voor de projecten van de stichting.

Wil je meer weten over Stichting Paard Verbindt: Stichting Paard Verbindt | Paarden | Mentale | Gezondheid

Wil je meer weten over de KNHS Geef de jeugd een stem of ben je tussen de 18 en 26 jaar en wil je een stem krijgen binnen de hippische wereld en deelnemen? Check dan YLP: Geef de jeugd een stem - KNHS.

 

Foto: Remco Veurink

Categorie: KNHS Young Leaders Program, Geef de jeugd een stem

Ander Nieuws

  • Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
    Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
  • Inschrijving KNHS Indoorkampioenschappen open vanaf 14 januari
    Inschrijving KNHS Indoorkampioenschappen open vanaf 14 januari
  • Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
    Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!