­ Stralende gezichten op Bixie&Friends dag - KNHS

Stralende gezichten op Bixie&Friends dag

Geplaatst op 04 mei 2023

Terug van weggeweest, de Bixie&Friends dag in de meivakantie! 700 starts, een mooi programma en schitterend weer waren gisteren de ingrediënten van een dag vol ponyplezier op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Manager wedstrijdsport Gerard Arkema over de Bixie&Friends dag. “Toen ik gisteren over het terrein liep zag ik alleen maar vrolijke gezichten. Voor mij was dit de eerste Bixie&Friends dag in de meivakantie in deze formule. Het was geweldig om te zien hoeveel plezier de kinderen hadden met hun pony’s en hoe het nieuwe concept dat we zijn ingeslagen met de vernieuwing van de Bixie&Friends proeven aanslaat.”

Kinderen konden tijdens de Bixie&Friends dag deelnemen aan de nieuwe Bixie&Friends Proeven en Parcoursen in de disciplines dressuur, springen en eventing. Daarnaast waren er ook lessen in voltige, Working Equitation, Trec, dressuur en springen. Uiteraard was er ook weer het Bixie&Friends spel en de Ponyversierwedstrijd.

In de Bixie&Friends tent werd de hele dag gekleurd en konden kinderen zelf een mooie Bixie&Friends button maken. De pony’s werden natuurlijk ook niet vergeten. Hiervoor kon een lekkere paardentaart gemaakt worden. Als kers op de taart was er een mooie show en meet&greet met Jesse Drent!

We hopen iedereen volgend jaar weer te mogen verwelkomen op de Bixie&Friends dag in de meivakantie.

Dank aan onze partners en sponsors
Zonder onze sponsors en partners was de Bixie&Friends dag niet mogelijk. De Bixie&Fiends dag werd dit jaar georganiseerd door hippisch organisatie &  adviesbureau Wivaldi. De prijzen en de ingrediënten voor het maken van de paardentaarten zijn gesponsord door HORKA, PAVO en HARTOG. Kinderboeken schrijfster Evelien van Dort sponsorde de boeken voor de Ponyversierwedstrijd.

 

Foto's: Imke Lamsma en KNHS

 

De Bixie&Friends dag werd mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland.

 

Ander Nieuws

  • NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
    NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
  • NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
    NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
  • NK Dressuur: goud voor Robin Heiden bij de Young Riders
    NK Dressuur: goud voor Robin Heiden bij de Young Riders