­ Bijscholing voor officials - KNHS

Bijscholing voor officials

Als official is het belangrijk dat je regelmatig actief bent en op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de sport en reglementen. Daarom hanteert de KNHS een licentiesysteem, waar u door het volgen van bijscholingen aan kunt voldoen.

De KNHS organiseert de bijscholingen voor haar officials. Deze bijscholingen kunnen zowel praktisch - als theoretisch van aard zijn. De bijscholingen staan in de Opleidingen & evenementenkalender in Mijn KNHS. Daar kunt u zich ook inschrijven. Voor bijscholingsmodules die online worden aangeboden gaat u naar de online opleidingsomgeving. Klik daarvoor hier. De lijst met bijscholingen wordt regelmatig aangevuld. 

 

Het aantal bijscholingen dat een official moet volgen is te vinden in de bijlage van het licentiereglement 2020-2022. Klik hier voor meer informatie. 

Hippische clinics en events die georganiseerd worden door externe organisaties en die interessant zijn voor officials kunnen worden opgenomen in het bijscholingsoverzicht in de Opleidingen & evenementenkalender in Mijn KNHS. Aan bijscholingen die georganiseerd zijn door derden worden geen theoriepunten toegekend. Bij de downloads staat informatie over het aanmelden van externe bijscholingen. 

Categorie: Bijscholing, officials

Downloads:

Ander Nieuws

  • KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
    KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
  • Verlenging licentiereglement voor officials
    Verlenging licentiereglement voor officials
  • Bijscholing voor Manege Instructeurs
    Bijscholing voor Manege Instructeurs