­ Adverteren - KNHS

Adverteren

De KNHS heeft diverse mogelijkheden voor adverteerders. Adverteren kan zowel in onze magazines Paard&Sport en het jeugdbald Bixie&Friends, als op onze site, social kanalen, nieuwsbrieven en op onze events.

 

De advertentie-exploitatie van de KNHS is in handen van Hippique promotions. Naast advies over uw media inzet in print, kunt u hier ook terecht voor uw online en crossmediale communicatie. In samenwerking met Hippique Promotions stellen wij, samen met u, uw optimale mediaplan samen.

In Nederland is meer dan een miljoen mensen geïnteresseerd in paardrijden. Een half miljoen liefhebbers beoefent de sport regelmatig binnen een sector waar meer dan 1,5 miljard euro per jaar in om gaat.

Ben je op zoek naar een manier om jouw doelstelling, merk of product onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep? Zoek je naar de expert op het gebied van media, inzetbaar voor jouw wensen? Bij de KNHS  zoeken we samen naar de juiste, passende mediamix.

Alle informatie vindt u in onze mediakit. Vragen, opmerkingen of interesse?  Bel 06 18051805 of mail harm@hippique-promotions.com voor een afspraak.

 

 

 

Categorie: adverteren, sponsoring

Ander Nieuws

  • Bereikbaarheid Mijn KNHS
    Bereikbaarheid Mijn KNHS
  • Met Witte Van Moort gratis naar para-paardensportavond tijdens The Dutch Masters
    Met Witte Van Moort gratis naar para-paardensportavond tijdens The Dutch Masters
  • KNHS en Jansen-Noy verlengen samenwerking
    KNHS en Jansen-Noy verlengen samenwerking