In memoriam: Mirjam Pappot

Op 28 november 2016 is totaal onverwacht Mirjam Pappot op 44-jarige leeftijd overleden aan een natuurlijke dood. Mirjam was zeer actief in de mensport. Ze nam diverse keren deel aan de Hippiade waarbij ze een aantal titels behaalde.

Mirjam was een echte paardenvrouw met een hart voor het Friese paard. Op een positieve, vakkundige en paardvriendelijke manier hielp ze niet alleen menig beginnend menner, maar ook andere sportcombinaties verder in haar lessen. Ze bracht haar pupillen vertrouwen en rust bij, waarbij ze vaak de toverwoorden “komt goed!” sprak.

Vele combinaties werden door Mirjam in de ring beoordeeld wanneer ze jureerde. Ze was een graag geziene gast bij de instructeursopleidingen en de men-instructieweken van de KNHS. Ze reed met haar arrenslee door Mijdrecht als het sneeuwde en bij de intocht van Sinterklaas reed ze met haar span Toering en Nynke de pieten door het dorp. Voor de mensen die haar hebben gekend, betekende Mirjam erg veel. Ze was een lieve paardenvriendin die altijd klaar stond voor iedereen.

Met het overlijden van Mirjam Pappot verliest de paardensportwereld we een bijzondere paardenvrouw.

Foto: www.hoefnet.nl

Ander Nieuws

  • EK Rotterdam 2019: Gal aanvoerder TeamNL in Grand Prix Special
    EK Rotterdam 2019: Gal aanvoerder TeamNL in Grand Prix Special
  • EK Rotterdam 2019: Overzicht resterende titelstrijd
    EK Rotterdam 2019: Overzicht resterende titelstrijd
  • EK Rotterdam 2019: Dubbel goud voor para-dressuurruiters
    EK Rotterdam 2019: Dubbel goud voor para-dressuurruiters