Katernen en abonnementen

Paard&Sport verschijnt 4x per jaar en wordt gratis naar alle leden gestuurd. Iedere Paard&Sport bestaat uit een algemeen deel van 84 pagina's, aangevuld met katernen van 16 pagina's: jeugd, ruiter, sport en bedrijf. Welke versie van Paard&Sport jij krijgt hangt af van je KNHS-lidmaatschap.

Wie krijgt welk katern?

Paard&Sport bestaat uit een algemeen deel van 84 pagina's en vier verschillende katernen van 16 pagina's: ruiter, sport, jeugd en bedrijf. Hieronder staat wie welk katern krijgt. Wil je liever een ander katern, dan kun je dat altijd gratis veranderen. Het dikke nummer met alle katernen wordt automatisch toegestuurd aan gezinslidmaatschappen, hippische ondernemers en aan adressen waar meerdere leden wonen. Wil jij ook liever dit dikke nummer i.p.v.;één katern, dan kun je voor €7,50 per jaar upgraden. Het dikke nummer is ook in de boekhandel te koop voor €6,50. 

 • Katern Jeugd: voor leden t/m 16 jaar.
 • Katern Ruiter: voor FNRS Ruiterpaspoorthouders, houders van het KNHS Ruiter- en/of Menbewijs en individuele leden vanaf 17 jaar.
 • Katern Sport: voor startpashouders vanaf 17 jaar,
 • Katern Bedrijf: voor sportaanbieders (FNRS Ruitersportcentra en verenigingen), officials, instructeurs en overige professionals.

Ik wil graag het dikke nummer met alle katernen (148 pagina's) of een ander katern

Wil je graag de dikke Paard&Sport met katernen, dan kan dat voor € 7,50 per jaar. Ook kun gratis een ander katern ontvangen. Regel het eenvoudig via MijnKNHS.nl!

 1. Log in op MijnKNHS.nl
 2. Ga in 'Mijn gegevens' naar 'Nieuwsbrieven en magazine' en klik op 'Bewerken'
 3. Wijzig het katern en klik op 'Bewaar'.

Ik ben geen lid, kan ik een abonnement nemen?

Paard&Sport is onderdeel van het lidmaatschap van de KNHS. Het dikke nummer is in de losse verkoop verkrijgbaar voor €6,50 per nummer, maar het is niet mogelijk om een los abonnement af te sluiten. Wel kun je voor €20 per jaar lid worden van de KNHS. Je ontvangt dan één katern van Paard&Sport als onderdeel van je lidmaatschap. Wil je graag het complete nummer ontvangen, dan kan dat voor een meerprijs van €7,50 per jaar.

Bekijk hier alle voordelen van je KNHS-lidmaatschap.

Categorie: Paard&Sport, magazine

Ander nieuws

 • Nu in Paard&Sport zomer 2017
  Nu in Paard&Sport zomer 2017
 • Terugblikken op 17 jaar Rabo Talentenplan
  Terugblikken op 17 jaar Rabo Talentenplan
 • Slimme sensoren getest
  Slimme sensoren getest
Wij maken gebruik van cookies Ok