­ Hoofdsponsor: TeamNL & NLO - KNHS

Hoofdsponsor: TeamNL & NLO

TeamNL is de hoofdsponsor van de KNHS en is een initiatief van NOC*NSF. TeamNL wordt mogelijk gemaakt door de Nederlandse Loterij.

TeamNL is hét sportteam dat Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Van atletiek tot zwemmen. Het zijn de allerbeste sporters die aanwezig zijn op EK’s, WK’s en Olympische en Paralympische Spelen. Eén sportteam met één ambitie; Nederland vertegenwoordigen te paard, op de fiets, op het veld, op de baan, in het water en, waar er maar gesport wordt, de beste van de wereld zijn! Doordat TeamNL sporters prestaties leveren op wereldniveau, verbinden ze Nederlanders én inspireren ze om zelf te sporten.

Gewone mensen die buitengewone prestaties leveren. Dat is TeamNL. Met een gezonde dosis Nederlandse nuchterheid is de performance van onze topsporters een bron van inspiratie in binnen- en buitenland. Ook op het hoogste podium zijn ze nog steeds van ons allemaal. Daar zijn we trots op. TeamNL’ers zijn doorzetters, eigenzinnig, vastberaden maar ook benaderbaar en down-to-earth.

Team NL brengt sporters en fans via diverse kanalen dichter bij elkaar. Daarnaast speelt Team NL ook een belangrijke maatschappelijke rol en zal het een actieve bijdrage leveren aan evenementen en verenigingen. Door achter onze sporters te staan, samen te juichen én zelf te sporten, kan iedereen in NL zich onderdeel van TeamNL voelen. En iedereen die sport, verlegt daarmee zijn eigen grenzen en levert zijn eigen TeamNL prestatie. Wij zijn TeamNL.


 

De Nederlandse Loterij is de grootste kansspelorganisatie van Nederland en de naam achter negen bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Winkel, TOTO Casino en TOTO Sport. Bij de spellen van de Nederlandse Loterij maak je kans op een mooie geldprijs, maar geven ook elk jaar miljoenen euro's aan de samenleving, sport en 18 goede doelen. 

Nederlandse Loterij wil sport en bewegen voor iedereen mogelijk maken, zodat Nederland gelukkiger en gezonder wordt. Daarom is Nederlandse Loterij trotse sponsor van TeamNL. Door topsporters te laten excelleren.

Want zíen sporten, dóet sporten. Sport brengt mensen samen. Als we juichen voor ‘oranje’ tijdens de Olympische Spelen, tijdens de woensdagavondtraining of aan de zijlijn bij de F’jes, sport verbindt.

Als grootste financier van de Nederlandse sport maakt Nederlandse Loterij sport toegankelijk voor iedereen. Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport.

 

 

(speel bewust 18+)

Categorie: teamNL, sponsors, Sponsoring

Ander Nieuws

  • HORKA verlengt sponsoring KNHS
    HORKA verlengt sponsoring KNHS
  • Interview Jos Lansink, nieuwe bondscoach springruiters TeamNL *video*
    Interview Jos Lansink, nieuwe bondscoach springruiters TeamNL *video*
  • Jos Lansink nieuwe bondscoach springruiters TeamNL
    Jos Lansink nieuwe bondscoach springruiters TeamNL