­ Agradi - KNHS

Agradi

Vanaf mei 2021 zijn Agradi en de KNHS official partners en is de KNHS webshop ondergebracht bij Agradi. De samenwerking is aangegaan voor drie jaar waarbij de focus ligt op de fulfilment van de KNHS team- en fankleding en harnachement lijn.

Agradi is dé online shop voor de hippische sector. Met meer dan 100.000 producten en 300 merken is Agradi er voor zowel de professional, de hobbyist en de particulier. Het bedrijf begon 22 jaar geleden als postorderbedrijf en is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste totaalleveranciers van ruitersportartikelen in Europa. Bij Agradi geniet je van het gemak van online bestellen en laat je je pakket bezorgen waar en wanneer je maar wilt. Bestel je op werkdagen voor 21.00u, wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast profiteer je van gratis verzending wanneer je een bestelling plaatst van minimaal €29,- en kun je je pakket tot 90 dagen gratis retourneren.

Agradi verzorgt de gehele logistieke afhandeling inclusief verkoop van de KNHS producten waardoor de KNHS zich kan focussen op haar kerntaken als hippische sportbond.

Daarnaast is Agradi official supplier van de kampioensdekens die worden ingezet tijdens de KNHS kampioenschappen. Verder profiteer je als KNHS-lid ook nog eens van deze samenwerking. Je ontvangt namelijk exclusief ledenvoordeel.

Categorie: Agradi, sponsor, official partner

Ander Nieuws

  • Week van de Official: Springjurylid Jan de Vries neemt afscheid
    Week van de Official: Springjurylid Jan de Vries neemt afscheid
  • Het nieuwe Officialopleidingen seizoen 2022/2023 gaat van start
    Het nieuwe Officialopleidingen seizoen 2022/2023 gaat van start
  • HORKA verlengt sponsoring KNHS
    HORKA verlengt sponsoring KNHS