­ Maximaal Advies - KNHS

Maximaal Advies

Maximaal Advies is in 2020 gestart als partner van KNHS. De wens vanuit KNHS om de weg naar verduurzaming in te slaan, sloeg de brug tussen beiden. KNHS is zich bewust van de noodzaak tot veranderen en verbeteren en daarbij is Maximaal Advies de ideale kennispartner.

Maximaal Advies is ruim zeven jaar actief op de energiemarkt en heeft zich gespecialiseerd in het ontzorgen van zakelijke verbruikers in de breedste zin van het woord. Enkele jaren geleden draaide het binnen deze branche voornamelijk om de inkoop van energie. Inspelen op de fluctuerende beurskoersen, het verkrijgen van flexibele voorwaarden en het blootleggen van verborgen kosten moesten tot een gunstiger energierekening leiden. Daarbij was factuurcontrole, het optimaal toepassen van de energiebelasting en het terugbrengen van de netwerkkosten - middels bijvoorbeeld het terugbrengen van de piekbelasting - tevens van belang.

Inmiddels is de energietransitie in volle gang en is de behoefte aan informatie en transparantie op dit gebied enorm. Maximaal Advies heeft hierop ingespeeld door zich te richten op de verduurzaming van de energie op diverse wijzen. Zonnepanelen, energiemonitoring, ledverlichting, laadpalen en ga zo verder. Wat Maximaal Advies tot geschikte partij maakt is dat zij alles in huis regelt: vanuit het magazijn komen de gecertificeerde installateurs de zonnepanelen plaatsen. De energielevering, maar ook de meest optimale energie teruglevering wordt gerealiseerd dankzij de jarenlange expertise op de energiemarkt. Daarnaast wordt ook het aanvragen of aanpassen van de meter, de eventuele subsidie aanvragen, factuurcontrole en zelfs financiering desgewenst door de organisatie verzorgd. Maar het begint bij een transparant en duidelijk verhaal, waarbij de ondernemer precies weet wat er in zijn situatie mogelijk is. Daarom staat direct contact bij dit bedrijf hoog in het vaandel en is er altijd iemand beschikbaar om de vragen telefonisch of face to face te beantwoorden. 

Hoe u kunt inspelen op de kansen die de energietransitie biedt? Neem vrijblijvend contact op voor een kosteloos informatiegesprek.

 

Contact opnemen?
0341-740009

www.maximaaladvies.nl

 

Ander Nieuws

  • KNHS Indoorkampioenschappen 2021 afgelast
    KNHS Indoorkampioenschappen 2021 afgelast
  • Masterclass Marion Schreuder nu live op www.horseriding.academy
    Masterclass Marion Schreuder nu live op www.horseriding.academy
  • John van der Starre stopt als bestuurslid KNHS
    John van der Starre stopt als bestuurslid KNHS