­ Eskadron - KNHS

Eskadron

Eskadron is de official supplier van de zadeldekjes van de Nederlandse (Para) Dressuur, Spring en Eventing Teams. Zowel de A- en B-kaders als de U25, Junioren, Young Riders en Children beschikken dankzij Eskadron over kwalitatief hoogstaande zadeldekjes.

Uniformiteit in de uitstraling van de TeamNL (Para) Dressuur-, Spring- en Eventingruiters is belangrijk. Maar het gaat niet alleen om zichtbaarheid. Het gaat ook om hoge kwaliteit van het harnachement, om optimale prestaties te kunnen bereiken. Naast dat de Eskadron zadeldekken mooi zijn, is het ook belangrijk dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die de top van de Nederlandse paardensport stelt aan de uitrusting van hun paarden.

Door toevoeging van Eskadron aan het reeds bestaande partnership met Pikeur, beschikken de Nederlandse ruiters over hoogwaardige kleding en harnachement om namens Nederland uit te komen op landenwedstrijden.

In 1977 is het merk ESKADRON ontstaan, wat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. De achterliggende gedachte was om naast de PIKEUR rijkleding een assortiment producten voor het paard op de markt te brengen van hetzelfde kwaliteitsniveau als PIKEUR. Naast het standaard assortiment komt ESKADRON meerdere keren per jaar met nieuwe collecties, afgestemd op het seizoen, en geschikt voor elke ruiter. Kijk op: www.pikeur.de voor meer informatie.

 

Ander Nieuws

  • Als KNHS-lid met korting naar het CHIO Rotterdam
    Als KNHS-lid met korting naar het CHIO Rotterdam
  • Wereldkampioenschap tweespannen 2025 in Beekbergen
    Wereldkampioenschap tweespannen 2025 in Beekbergen
  • Ermelo in 2023 en 2024 toneel voor WK Jonge Dressuurpaarden
    Ermelo in 2023 en 2024 toneel voor WK Jonge Dressuurpaarden