­ HORKA - KNHS

HORKA

Sinds januari 2018 is HORKA de officiële kledingleverancier van de KNHS team- en fankleding. De door HORKA beschikbaar gestelde kleding voor de teams die voor Nederland uitkomen bestaat uit een jas, een vest, polo's, sokken en pet. Van deze lijn is ook een consumentenlijn ontwikkeld voor zowel mannen, vrouwen als kinderen die alleen op minimale details verschilt van de teamkleding.

HORKA is een echt Hollands familiebedrijf dat ooit begonnen is met de productie en verkoop van caps en rijbroeken en nu is uitgegroeid tot een totaalleverancier van ruitersportartikelen. Momenteel worden de merken HORKA en Red Horse wereldwijd verkocht via een uitgebreid dealernetwerk verspreid over meer dan 50 landen. HORKA streeft naar een goede prijs-kwaliteitverhouding waarbij veiligheid, design en een goede pasvorm voorop staan. HORKA produceert en levert ook veel ‘custom made’ producten, waaronder ruitertenues voor defensie en politie. Er wordt door het HORKA team voortdurend geanticipeerd op ontwikkelingen en recente trends om zo elk seizoen een stijlvol & functioneel assortiment aan te kunnen bieden. HORKA waarborgt hierbij eerlijkheid in handelen en biedt een goede service.

Meer informatie: www.horka.com


Jordy Wilken, Diederik van Silfhout, Kristy Snepvangers en Ingeborg Klooster (v.l.n.r.) in de KNHS fancollectie 2023/2024

Categorie: sponsors, Sponsoring, HORKA

Ander Nieuws

  • HORKA hoofdsponsor van Bixiedag 2022
    HORKA hoofdsponsor van Bixiedag 2022
  • HORKA verlengt sponsoring KNHS
    HORKA verlengt sponsoring KNHS
  • Pavo en KNHS verlengen partnership
    Pavo en KNHS verlengen partnership