­ Partner worden van de KNHS? - KNHS

Partner worden van de KNHS?

De KNHS is de paardensportbond van Nederland. Wij zijn het kloppende hart van dit paardenland. Wij vinden paardensport de mooiste sport van Nederland en samen met ruim 1 miljoen mensen delen wij deze passie. De KNHS staat voor eerlijke sport waar de veiligheid van ruiters en het welzijn van de paarden gewaarborgd zijn. Als KNHS kunnen we deze voorwaarden scheppen en zo de paardensportbond zijn voor recreatieve ruiters, ruiters in de breedtesport én ruiters op topniveau. Doet u mee?

Wat betekent het om partner te zijn van de KNHS?

Als u partner wordt van de KNHS, wordt u partner van de paardensport. Dat biedt u de volgende mogelijkheden:

 • De unieke kans om partner te worden van een van de meest succesvolle sportbonden van Nederland met een grote economische impact door alle gerelateerde activiteiten binnen de paardensport.
 • Toegang tot een kwalitatief hoogwaardige doelgroep met een bovengemiddeld welstandsniveau.
 • Communicatie- en marketingmogelijkheden binnen een divers en compleet crossmediaal spectrum bestaande uit online platforms, apps, social media, evenementen, (online) magazines en het KNHS-centrum.
 • Op maat gemaakte marketingcampagnes en sponsoractivaties binnen gekozen targetgroups om branding- , bereik- en conversie doelstellingen van sponsor-, marketing- en mediamanagers te realiseren.

 

Hoe wordt u partner van de KNHS?

Neem contact met ons op en de eerste stap is gezet. Wij gaan samen met u kijken naar wat uw wensen zijn en waar binnen de paardensport en haar beoefenaars behoefte aan is. Dit werken wij uit in een sponsorvoorstel die we samen met u doornemen. Uitgangspunt is dat een partnership altijd voor beide partijen voordelen moet bieden. Hier proberen wij dan ook zo goed mogelijk in mee te denken.

 

Partner en dan?

Gaan we samen de paardensport verstreken? Hartstikke leuk! Samen met u stellen we een sponsorovereenkomst en een jaarplan op. Zo weten we aan het begin van het jaar wat de afspraken en activiteiten zijn, zodat we die aan het eind van het jaar ook goed kunnen evalueren.

In de tussentijd zullen we regelmatig contact hebben over de lopende activiteiten. Zo leren wij uw organisatie goed kennen en weten we wat er speelt.

 

Interesse? Neem dan contact met ons op via partnerships@knhs.nl.

Ander Nieuws

 • Dinja van Liere en Hermès N.O.P. winnen Grand Prix bij Jumping Amsterdam
  Dinja van Liere en Hermès N.O.P. winnen Grand Prix bij Jumping Amsterdam
 • 20 februari FEI-ponymeting in Ermelo
  20 februari FEI-ponymeting in Ermelo
 • Beleef de spectaculaire jeugdmiddag tijdens de KWPN Stallion Show
  Beleef de spectaculaire jeugdmiddag tijdens de KWPN Stallion Show