­ Boehringer Ingelheim - KNHS

Boehringer Ingelheim

De Koninklijke Hippische Sportfederatie (KNHS) heeft een nieuwe sponsor gevonden in Boehringer Ingelheim Animal Health (BIAH). Op 15 februari 2018 tekenden Herman Boschloo, Team Lead Equine van BIAH en Esther Hendriksen, hoofd Communicatie, Marketing & Sponsoring van de KNHS het sponsorcontract dat de farmaceut via de KNHS verbindt aan de Nederlandse paardensport.

“Als wereldleider op het gebied van paardengezondheid vinden wij het van groot belang dat wij onze kennis, die wij de afgelopen honderd jaar hebben opgedaan, kunnen delen met alle paardenliefhebbers. Door samen te werken met de KNHS kunnen we onze kennis bundelen en op een toegankelijke wijze beschikbaar maken voor alle leden van de KNHS.”, aldus Herman Boschloo. 

“Het is fantastisch dat Boehringer Ingelheim Animal Health samen met de KNHS de kennis over de verzorging en gezondheid van paarden in Nederland wil vergroten. De gezondheid en het welzijn van onze paarden is voor paardenliefhebbers immers het allerbelangrijkste.”, aldus Esther Hendriksen.

Boehringer Ingelheim is een innovatief farmaceutisch bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en op de markt brengen van geneesmiddelen voor mensen en diverse dieren waaronder paarden. De KNHS en Boehringer Ingelheim gaan een samenwerking aan voor de duur van een jaar met een optie tot verlenging tot drie jaar. Boehringer Ingelheim is dit jaar naast HV Polo en Horka de derde nieuwe sponsor van de KNHS.

Over Boehringer Ingelheim Animal Health
Als het op één na grootste diergeneesmiddelenbedrijf ter wereld streeft Boehringer Ingelheim ernaar de sector nog beter in staat te stellen om de diergezondheid te verbeteren. De Animal Health divisie van het bedrijf telt wereldwijd meer dan 10.000 medewerkers en de producten van Boehringer Ingelheim  Animal Health zijn verkrijgbaar in meer dan 150 markten. Het bedrijf heeft vestigingen in 99 landen over de hele wereld. Naast de KNHS is Boehringer Ingelheim ook sponsor van de FEI, de internationale paardensportbond.

 

Ander Nieuws

  • Als KNHS-lid met korting naar het CHIO Rotterdam
    Als KNHS-lid met korting naar het CHIO Rotterdam
  • Wereldkampioenschap tweespannen 2025 in Beekbergen
    Wereldkampioenschap tweespannen 2025 in Beekbergen
  • Ermelo in 2023 en 2024 toneel voor WK Jonge Dressuurpaarden
    Ermelo in 2023 en 2024 toneel voor WK Jonge Dressuurpaarden