­ BR® Equestrian Equipment - KNHS

BR® Equestrian Equipment

Paarden zijn ons leven. De band tussen jou en je paard is bijzonder en uniek. Dat begrijpt BR® als geen ander. Door verschillende situaties samen mee te maken wordt jullie communicatie steeds beter. BR® moedigt jou aan om je paard écht te leren kennen en samen beter te worden. Want samen progressie maken en jullie band versterken, dat is uiteindelijk toch het mooiste aan onze paardensport.

BR® is de competitiesponsor van de KNHS-FNRS Springcompetitie. Springen met plezier, dat staat centraal tijdens de BR® Springcompetitie. Springen brengt, naast plezier en afwisseling in de lessen, veel technische vaardigheden met zich mee. Ritme, balans, behendigheid en tempocontrole staan centraal in het opleiden van de veelzijdige (spring)ruiter. 

BR® Equestrian Equipment is opgericht in 1988 en inmiddels uitgegroeid tot een erkend merk binnen de hippische wereld.  BR® staat voor kwaliteit en constante vernieuwing van producten. Door jarenlange ervaring en bewezen kwaliteit is BR hét merk waarop de paardenliefhebber blind vertrouwt. 

Het veilig beoefenen van de paardensport vraagt om een goede uitrusting voor zowel ruiter als paard. Met de focus op het maken van stijlvolle producten van goede kwaliteit tegen de juiste prijs, biedt BR® stijlvolle designs met oog voor detail, materiaal, pasvorm en functionaliteit, passend binnen de trends en ontwikkelingen in de markt. BR® biedt een breed assortiment bestaande uit ruiter- en paardenartikelen.  

Kijk op de website van BR® om het gehele assortiment te bekijken: www.br.nl 

 

Kijk hier voor meer informatie over de BR® Springcompetitie. 

 

Ander Nieuws

  • De vier basisbehoeften van een sportpaard
    De vier basisbehoeften van een sportpaard
  • KNHS-Hartog Trophy: ‘Sommige ruiters onderscheiden zich nu al’
    KNHS-Hartog Trophy: ‘Sommige ruiters onderscheiden zich nu al’
  • Mooie winnaars in KNHS Topsport competitie
    Mooie winnaars in KNHS Topsport competitie