­ De Zeeuwse Verzekeringen - KNHS

De Zeeuwse Verzekeringen

De Zeeuwse Verzekeringen is van oorsprong een regionale verzekeraar maar opereert inmiddels landelijk als nicheverzekeraar. Het bedrijf is gevestigd in Middelburg en is opgericht in 1939.

De Zeeuwse is een zelfstandig onderdeel en handelsnaam van de Goudse Verzekeringen. De Goudse is een onafhankelijk familiebedrijf wat werkt vanuit een ondernemershart. De Zeeuwse heeft een passie voor de paardensport en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de hippische sector. Wij geloven dat passie en persoonlijk maatwerk de sleutel is tot een goede verzekeringsoplossing. 

De Zeeuwse biedt oplossingen voor hippische bedrijven, beroepen en particulieren. Bij hippische bedrijven en beroepen kunt u denken aan het verzekeren van aansprakelijkheid, rechtsbijstand, uw hippische locatie, inventaris (onder andere zadels en tuigage) en uw paardenvrachtwagen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod voor particuliere paardenhouders. Hierbij kunt u denken aan het verzekeren van uw paard, zadel, trailer en misschien zelfs uw eigen locatie.

De Zeeuwse staat voor een persoonlijke dienstverlening. Daarom werken wij samen met onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Onze hippische adviseurs hebben net als u een passie voor de paardensport en begrijpen wat er speelt binnen uw bedrijf. De adviseur bij u in de buurt helpt u graag met een persoonlijk en onafhankelijk advies, want verzekeren is maatwerk.

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor u als hippisch ondernemer of particuliere paardenhouder? Neem dan contact op met één van onze hippische adviseurs.

Ander Nieuws

  • NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
    NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
  • NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
    NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
  • NK Dressuur: goud voor Robin Heiden bij de Young Riders
    NK Dressuur: goud voor Robin Heiden bij de Young Riders