­ Hartog-Lucerne - KNHS

Hartog-Lucerne

Hartog-Lucerne ondersteunt al jarenlang de springcompetitie voor pony’s op Z-niveau.

Het belangrijkste doel van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy is het bevorderen van een betere doorstroming naar de klasse ZZ en de KNHS Jeugd Competitie. De KNHS-Hartog Lucerne Trophy vormt daarmee een belangrijke bouwsteen in de opleiding van jonge springruiters.

Hartog paardenvoeders viert komend jaar haar zeventig jarig jubileum. Al zeventig jaar is het bedrijf actief in het kunstmatig drogen van gras en luzerne. Door de producten kunstmatig te drogen zijn ze hoogwaardiger en van constantere kwaliteit. Door het drogen bij hoge temperatuur zijn de producten schimmel en ziektekiem vrij. Geur, kleur en smakelijkheid blijven behouden en zorgen daarmee voor een smakelijk en goed uitziend product.

Bij Hartog Paardenvoeders kun je terecht voor het volledige paardenvoer rantsoen, zowel gezond ruwvoer, waaronder luzerne en grasproducten, als hoogwaardig krachtvoer waaronder muesli’s, slobber en een brok. Door de jarenlange ervaring en de gewaarborgde continuïteit heeft Hartog paardenvoeders met haar producten een toonaangevende positie veroverd binnen de paardenvoedermarkt. Het brede assortiment van Hartog Paardenvoeders kan in alle disciplines van de sport worden ingezet. Van recreatie tot topsport, met Hartog paardenvoeders kan in alle behoeftes van het paard worden voorzien.

Kijk op onze website voor meer productinformatie: https://www.hartog-lucerne.com/

Categorie: sponsors, sponsoring, Hartog Lucerne Trophy

Ander Nieuws

  • Finalisten KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy bekend
    Finalisten KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy bekend
  • Met Witte Van Moort gratis naar para-paardensportavond tijdens The Dutch Masters
    Met Witte Van Moort gratis naar para-paardensportavond tijdens The Dutch Masters
  • Deelnemers KNHS - Witte Van Moort Para Dressuur Trophy Jumping Amsterdam bekend
    Deelnemers KNHS - Witte Van Moort Para Dressuur Trophy Jumping Amsterdam bekend