­ Hartog - KNHS

Hartog

Hartog ondersteunt de KNHS-Hartog Trophy. De KNHS-Hartog Trophy is een rijstijlcompetitie voor D-pony's, Children, Junioren en Young Riders. De competitie bestaat uit een reeks van verschillende wedstrijden die in competitieverband worden verreden. Het doel van de competitie is om springruiters naar een hoger niveau te helpen.

Tijdens de competitiewedstrijden van de KNHS-Hartog Trophy worden springcombinaties beoordeeld door een rijstijljury bestaande uit top- coaches en/of ruiters. De ruiters krijgen na afloop van hun rit direct praktische tips van de juryleden of coaches waarmee ze vervolgens thuis in hun training aan het werk kunnen. De competitie wordt maandelijks georganiseerd voor alle jeugdcategorieën in de discipline springen. De competitie wordt afgesloten met een finale. Meer informatie over de competitie vind je hier.


Hartog Support
Speciaal voor KNHS heeft Hartog leuke video's gemaakt met diverse leuke gasten en interessante onderwerpen om jou meer kennis en inzicht te geven in jouw paard of pony. Joyce Matthijssen vertelt je meer over de verschillende soorten karakters van een paard of pony. Sara Ouwehand neemt je mee in jouw houding en zit en de invloed hiervan op je paard. Frenk Jespers zal je meer vertellen over het exterieur van een paard en op welke manier je jouw training hierop kan aanpassen. Ten slotte vertelt Maartje Reitsma, van Hartog paardenvoeders, je over het belang van ruwvoer. Ben je lid van de KNHS? Dan biedt Hartog jou gratis toegang tot de video’s. Meer weten of inschrijven? Kijk op www.hartog-support.com.


Hartog Paardenvoeders

Hartog Paardenvoeders heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardig ruwvoer voor paarden, waaronder luzerne en grasproducten. Door de jarenlange ervaring en de gewaarborgde continuïteit heeft Hartog paardenvoeders met haar producten een toonaangevende positie veroverd binnen de paardenvoedermarkt. Het brede assortiment van Hartog Paardenvoeders kan in alle disciplines van de sport worden ingezet. Van recreatie tot topsport.

Kijk op de website van Hartog voor meer productinformatie: https://www.hartog-lucerne.com/


Interessante links:

 

 

 

 

Categorie: sponsors, sponsoring, Hartog Trophy, hartog

Ander Nieuws

  • HORKA verlengt sponsoring KNHS
    HORKA verlengt sponsoring KNHS
  • Hartog KNHS-Talentendag bijzonder geslaagd met dank aan toptrainers
    Hartog KNHS-Talentendag bijzonder geslaagd met dank aan toptrainers
  • Eventing bondscoaches positief verrast tijdens Hartog KNHS Talentendag
    Eventing bondscoaches positief verrast tijdens Hartog KNHS Talentendag