­ HV Polo - KNHS

HV Polo

HV Polo en KNHS zijn partners op het gebied van buitenrijden. Doel is om het buitenrijden te stimuleren en zoveel mogelijk ruiters enthousiast te maken voor het buitenrijden in de Nederlandse natuur.

De KNHS en HV Polo bundelen de krachten om samen een online buitenrijplatform te ontwikkelen waar paardensport liefhebbers alles kunnen vinden over de mooiste ruiterpaden en routes, de beste tips, de absolute ‘must haves’, de leukste events op het gebied van buitenrijden en spectaculaire ruitervakanties. Kortom de plek om te zijn als je van paardrijden in de natuur houdt.

“Buitenrijden is een belangrijk speerpunt van de KNHS. Het is één van de mooiste onderdelen van het paardrijden. Niet voor niets worden er 17 miljoen buitenritten per jaar gereden. We vinden het dan ook ontzettend mooi dat een sterk merk als HV Polo samen met de KNHS het buitenrijden in Nederland verder wil ontsluiten en promoten.”, aldus Rens Plandsoen.

Sven Cobben vult aan: “Veel van onze klanten genieten dagelijks met hun paard van het buitenrijden - in mooie kleding en heerlijk buiten in de natuur! We zijn er heel trots op om samen met de KNHS deze buitenrij-beleving nog mooier maken. We zetten in op het digitaal ontsluiten van de mooiste routes en ruiterpaden van Nederland zodat buitenrijden voor iedereen toegankelijk is en dus nog meer genieten wordt.”

Vind een HV Polo verkooppunt bij jou in de buurt

Categorie: sponsors, Sponsoring, HV Polo

Ander Nieuws

  • Met Witte Van Moort gratis naar para-paardensportavond tijdens The Dutch Masters
    Met Witte Van Moort gratis naar para-paardensportavond tijdens The Dutch Masters
  • KNHS en Jansen-Noy verlengen samenwerking
    KNHS en Jansen-Noy verlengen samenwerking
  • HORKA nieuwe kledingsponsor KNHS
    HORKA nieuwe kledingsponsor KNHS