­ Morssinkhof - Rymoplast - KNHS

Morssinkhof - Rymoplast

Samen met de firma Sjef Janssen Beheer BV is de firma Morssinkhof - Rymoplast al enige jaren de sponsor van de KNHS-Topsport Jeugdcompetitie. De competitie heeft als belangrijkste doel de promotie, ontwikkeling en doorstroming van de springsport bij de Young Riders, Junioren, Children en Ponies.

Met de KNHS-Topsport Jeugdcompetitie kunnen de (kader)combinaties zich voorbereiden op de internationale wedstrijden, in een competitie die richting de finale én in overleg met de bondscoach technischer en zwaarder gebouwd worden.

Morssinkhof - Rymoplast heeft als recycler een leidende rol in de Europese kunststofverwerkende industrie. Het familiebedrijf heeft intussen meer dan vijftig jaar historie in recycling van plastic uitval- en afvalstromen.

Sinds de opkomst van het gebruik van kunststoffen in de jaren zestig en zeventig is Morssinkhof - Rymoplast dé pionier in kunststofrecycling. Het bedrijf is één van Europa’s grootste producenten van hoogwaardig herwonnen grondstoffen en bedient de Europese markt, variërend van kleine bedrijven in de kunststofverwerkende industrie tot ’s werelds grootste multinationals. Wat het familiebedrijf ook al jaren kenmerkt, is de liefde voor paarden en paardensport. Waar de paardensport in eerdere generaties hobbymatig werd beoefend, is de jongste generatie vaak op het hoogste niveau terug te vinden. De ontwikkeling en ondersteuning van de KNHS-Topsport Jeugdcompetitie wordt daarmee mede dankzij de firma Morssinkhof – Rymoplast mogelijk gemaakt.

Kijk voor meer informatie op: https://morssinkhofplastics.nl/

Ander Nieuws

  • Wie is volgens jou 'KNHS Talent van het jaar 2022'? Stem nu!
    Wie is volgens jou 'KNHS Talent van het jaar 2022'? Stem nu!
  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
    Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen