­ Roelofsen Horse Trucks - KNHS

Roelofsen Horse Trucks

Roelofsen Horse Trucks is Nederlands grootste carrosseriebouwer voor paardenvrachtwagens. Het gehele productieproces van de paardenauto’s vind plaats in Raalte, waarna de horse trucks over heel Europa uitvliegen.

Roelofsen creëert specialistische, klantgerichte transportoplossingen, waarbij kwaliteit, functionaliteit, innovatie en service onze kernwaarden zijn. Of het nu om een transportoplossing gaat voor de paardensport, de race & rally sport, een servicetruck of een facility truck. Veel van de voertuigen die wij bouwen zijn maatwerk, afgestemd op de behoeften en situatie van de klant. Van een tweedehands tot een splinternieuwe Renault Master, MAN, Volvo, Mercedes of Scania als basis, alles is mogelijk. Een verzoek kan niet zo bijzonder, specifiek of persoonlijk zijn, of wij bedenken een transport oplossing die past bij uw situatie.

 

Elke truck van Roelofsen is uniek. Daarbij staat Roelofsen bekend om het hoge kwaliteitsniveau van de trucks. Gebouwd met duurzame materialen, met behulp van de modernste technieken en met een perfecte afwerking. Continue innovatie van onze materialen, technieken en producten zorgt dat we ons hoge kwaliteitsniveau kunnen vasthouden. Om dit alles te garanderen hebben we gemotiveerde vakmensen in dienst, met hart voor hun vak!

 

Wanneer u interesse heeft in een paardenvrachtwagen van Roelofsen gaan we graag vrijblijvend met u het gesprek aan. Aan tafel in Raalte bekijken we samen welke horse truck aansluit bij uw behoeften en welke opbouw en inrichting voldoen aan uw vraag. Op basis van uw wensen stellen wij daarna geheel vrijblijvend een offerte voor u op, waarin wij de verschillende mogelijkheden en opties uitwerken.

 

Ook voor de levering van een gebruikte truck, het inruilen van uw huidige truck en de reparatie of het onderhoud staat Roelofsen graag voor u klaar. Daarnaast heeft Roelofsen meerdere 2-paardsauto’s inzetbaar voor de verhuur. Deze kunnen met B-rijbewijs bestuurd worden en kunnen gehuurd worden voor een dag, weekend, of langere tijd.

Tevens kunt u ook voor kwaliteitsvolle concourskasten terecht bij Roelofsen Horse Trucks.

 

Kijk voor meer informatie en ons aanbod op www.roelofsen.eu

Ander Nieuws

  • Wie is volgens jou 'KNHS Talent van het jaar 2022'? Stem nu!
    Wie is volgens jou 'KNHS Talent van het jaar 2022'? Stem nu!
  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
    Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen