Schaap en Citroen juweliers

Schaap en Citroen Juweliers levert als sponsor van de KNHS sinds 2016 met name een bijdrage aan de eventingsport door de adoptie van de KNHS-Eventing Cup, die vanaf nu de KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup heet. De Nederlandse eventingsport is de afgelopen jaren enorm gegroeid in kwaliteit en kwantiteit, de terugkeer van deze internationale competitie is daarom een geweldige impuls voor deze veelzijdige discipline.

Al meer dan 125 jaar weet de liefhebber van bijzondere sieraden en horloges zijn weg te vinden naar Schaap en Citroen Juweliers. Hoewel Schaap en Citroen inmiddels tot een van de oudste juweliershuizen van Nederland behoort, is het bedrijf dynamisch en modern en vertegenwoordigt het als geen ander de hedendaagse mode in sieraden, horloges en luxe accessoires.

Als toonaangevende juwelier biedt Schaap en Citroen een uitgebreide collectie sieraden en horloges. Prestigieuze horlogemerken als Rolex, Patek Philippe, Hublot, Cartier, Officine Panerai, Omega, Breitling en Jaeger-LeCoultre maken deel uit van het indrukwekkende aanbod. Daarnaast is er een keur aan exclusieve sieradenmerken te bezichtigen; van klassieke collecties als Chopard tot aan het modernere design van Italiaanse topmerken als Pomellato en Oromalia - naast uiteraard de eigen collecties ‘Highlights’ en ‘1888’ ontworpen door Atelier Schaap en Citroen.

Schaap en Citroen Juweliers beschikt bovendien over eigen meester goudsmeden die sieraden kunnen polijsten en schoonmaken, alsmede sieraden voor u kan ontwerpen. Schaap en Citroen heeft tevens het meest geavanceerde service center in Nederland met directe service voor Rolex, Omega, Hublot en Cartier. In dit service center zijn twaalf gecertificeerde horlogemakers werkzaam. De ateliers vindt u in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Maastricht.

Voor meer informatie, gaat u naar www.schaapcitroen.nl

Categorie: Sponsoring, sponsors

Ander Nieuws

  • Met Witte Van Moort gratis naar para-paardensportavond tijdens The Dutch Masters
    Met Witte Van Moort gratis naar para-paardensportavond tijdens The Dutch Masters
  • KNHS en Jansen-Noy verlengen samenwerking
    KNHS en Jansen-Noy verlengen samenwerking
  • HORKA nieuwe kledingsponsor KNHS
    HORKA nieuwe kledingsponsor KNHS